IT Audit Manager
StackOps
Utrecht, Netherlands
6 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Ben je iemand met sterke ervaring binnen het vak IT auditing en hou je ervan om jouw kennis te delen met anderen in de vorm van coaching?

Lees dan snel verder! Wat ga je doen? Je komt hier te werken voor een grootschalig IT dienstverlener op het gebied van Cloud, Security en IT auditing.

Voor de assurance & IT audit tak zijn zij momenteel op zoek naar een IT audit manager. Binnen deze rol wordt er een grote vorm van verantwoordelijkheid gevraagd, wat het enorm uitdagend maakt.

In de essentie ga je nog steeds met handen aan de knoppen zitten en heb je een eigen klanten portefeuille onder je. Hierbij ben je eindverantwoordelijk voor de voorbereiding, planning en het uitvoeren van het gehele IT auditing traject.

Hierbij ben je de schakel met de rest van jouw team en de diverse opdrachtgevers. Met de kennis / ervaring die je hebt opgedaan ben je verder in staat om jouw kennis te delen met junioren & medioren om hun ontwikkeling verder door te zetten.

Wie ben je? Minimaal een afgeronder RE of CISA opleiding Minimaal 5 jaar relevante werkervaring, inclusief management werkzaamheden Accuraat en analytisch ingesteld Communicatief, zowel in spraak als geschrift Een echte teamplayer Wat mag je verwachten?

Salaris mogelijkheden tot circa €7.500,- (uiteraard afhankelijk van kennis / ervaring) Lease optie Laptop & telefoon Locatie onafhankelijk werken : diverse kantoren door het land, thuiswerken of bij de klant Waar ga je werken?

Hierbij gaat het om een zelfstandig opereren IT audit organisatie die momenteel flinke stappen aan het maken zijn. Zij zijn een onderdeel van een grote holding groep die de focus heeft op IT projecten gericht op Cloud & Security.

Dit maakt dat de projecten en klanten erg divers zijn, uiteenlopend van overheidsinstellingen tot aan IT service providers, erg breed dus! Als bedrijf zijnde gaat het niet om standaard vinkjes werk maar denken zij ook echt mee met de klant.

Verder is het groeiende club met enorm veel ambitie. Deze groei ligt naar eigen zeggen bij de medewerker. Zodoende bieden zij zeer veel mogelijkheden voor ontwikkeling, in de vorm van opleidingen, certificaten en trainingen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier