Cliëntbegeleider
Prinsenstichting
Purmerend
5 dagen geleden

Wat ga je doen?

Voor de duur van een zwangerschapsvervanging zoeken wij van November 21 tot mei 22 een tijdelijke collega!

De Lamastraat is een woonvoorziening die verdeeld is in twee subgroepen.

Beneden is een woongroep waar zes jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking wonen.

Boven hebben we zes appartementen waar de cliënten hun eigen woonplek hebben waar ze altijd een beroep kunnen doen op begeleiding.

De Lamastraat bevindt zich in de wijk Weidevenne.

Binnen de Lamastraat werken we volgens een regiemodel. Sommige cliënten zullen eigenlijk alle regie over het eigen leven aan kunnen en begeleiding is daarbij vooral ondersteunend.

Andere cliënten hebben meer ondersteuning nodig bij het uitvoeren van de eigen regie en hebben een intensievere zorgvraag.

Op deze manier willen we zorg op maat bieden en daarmee cliëntvolgend zijn : we kijken naar wat de cliënt nodig heeft en proberen daar op aan te sluiten.

Hierbij vinden we het van groot belang dat de cliënt intrinsieke motivatie laat zien voor de eigen doelen. Op de Lamastraat vinden we een huiselijk gevoel belangrijk.

We willen dat cliënten zich thuis voelen : er is altijd begeleiding aanwezig om samen te zijn, een kop koffie te drinken, mee te eten of wanneer ze gewoon even willen kletsen in één van de gezamenlijke ruimtes, ook wanneer zij een eigen appartement hebben.

Hoe pas je in het team?

Als Cliëntbegeleider is het belangrijk dat jij de cliënten zekerheid en duidelijkheid kunt geven. Je in staat bent om de eigen regie van de cliënten te vergroten of minimaal weet te behouden.

Jij kunt goed reflexteren op eigen handelen, daarnaast vind jij het geen probleem om in wisseldiensten te werken, waarbij slaapdiensten ook een onderdeel is van de functie eisen.

Je hebt passie en ervaring in het werken met onze doelgroep en de problematiek die onze doelgroep met zich mee brengt. Je bent positief ingesteld, toont lef en maakt er elke dag het beste van!

 • Daarnaast is het belangrijk dat jij;
 • een afgeronde pedagogische opleiding hebt op MBO niveau 3 / 4;
 • beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel professioneel als binnen de driehoek van zorg;
 • In staat zijn om te reflecteren op eigen handelen;
 • Aanpassings- en relativeringsvermogen.
 • Wat bieden wij?

  Bij Prinsenstichting krijg jij de kans om te groeien als persoon. Een loopbaan lang! Jij wordt bij Prinsenstichting gezien en gewaardeerd.

  Bovendien heb je binnen zelforganisatie volop ruimte om initiatief te nemen. Jouw persoonlijkheid en ervaring zijn van waarde om samen het verschil te maken.

 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings).
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie Cliëntbegeleider is ingedeeld in FWG35.
 • Een leuke tijdelijke werkplek in zelf organiserend team met open, enthousiaste, betrokken collega’s!
 • Enthousiast?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier