Psychiater
PsyQ
Rotterdam Centrum
4 dagen geleden

Psychiater PsyQ in Rotterdam Centrum zoekt een psychiater. Dit ga je doen Onze vestiging in Rotterdam biedt behandeling voor de specialismes angststoornissen, depressie, psychotrauma en persoonlijkheidsstoornissen.

Een belangrijk onderdeel van onze zorgvisie is dat we zo dicht mogelijk proberen aan te sluiten bij de hulpvraag van onze patiënten, om zo de best mogelijke interventie in te zetten.

Onze specialistische behandelingen richten zich o.a. op klachtgerichte interventies, waarbij de contextuele en de sociaal maatschappelijke factoren belangrijke aandachtspunten zijn.

Hierdoor lukt het ons om sneller een behandeling vorm te geven die past bij de specifieke hulpvraag van de patiënt en duurt een behandeling niet langer dan nodig.

Behandelingen vinden (deels of volledig) online, in groepen of in de spreekkamer plaats. Dit alles doen we niet alleen. We werken nauw samen met andere instanties en zorgaanbieders, zoals Indigo, Reakt, maatschappelijk werk, enz.

Binnen de vestiging wordt de zorg georganiseerd binnen 3 teams : een team wat onze patiënten breed behandeld en twee intensief specialistische programma's : Transcultureel en Persoonlijkheidsproblematiek & Psychotrauma (PP&PT).

Er wordt in, maar ook tussen de teams, nauw samengewerkt en is er volop ruimte voor eigen initiatief en creativiteit. Tevens wordt er laagdrempelig en plezierig samengewerkt met onze andere vestigingen in Rotterdam.

Het accent van jouw verantwoordelijkheden zal komen te liggen op persoonlijkheids- en (complexe) traumaproblematiek binnen het intensief specialistisch programma PP&PT, waarbij je nauw samenwerkt met je collega-psychiater van het team.

 • Verrichten van psychiatrisch onderzoek en farmacotherapie
 • In overleg met het MT heb je een actieve rol in het ontwikkelen van het inhoudelijk beleid op de vestiging
 • Een actieve rol in de communicatie naar huisartsen
 • Op termijn komt er ruimte voor begeleiding van een AIOS.

  De verdere taakomschrijving wordt, in overleg met het team, zoveel mogelijk aan jouw wensen aangepast. Werktijden zijn in overleg en het verrichten van psychotherapie behoort tot de mogelijkheden.

  Je draait buiten kantoortijden mee in de achterwachtpoule van de opnameafdelingen van Antes in Rijnmond (ca. 2 achterwachtdiensten per maand).

  Dit ben jij Wij zoeken een BIG geregistreerde psychiater die beschikt over teamspirit en een niet aflatende nieuwsgierigheid.

  Daarnaast heb je oog voor de charme van de zeer diverse Rotterdamse patiëntenpopulatie.

  Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

  Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  Wij bieden Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

  Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

  Het betreft een functie voor 24-32 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 5318- en maximaal € 9294,- (FWG AMS) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur en zal worden aangevuld met een arbeidsmarktkraptetoeslag.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier