Medewerker Verkoop Binnendienst
Jopportunity
Houten, NL
9 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving voor de vacature Medewerker Verkoop Binnendienst

In haar bijna 100-jarig bestaan heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande producent op het gebied van diverse soorten warmwaterapparatuur.

Inventum heeft op dit terrein niet alleen een sterke positie in Nederland verworven, maar exporteert ook naar diverse landen over de gehele wereld.

Inventum : veilig en vertrouwd!

Zoals het woord Inventum al impliceert, staat innovatie hoog in het vaandel. Inventum heeft zich naast het produceren van elektrische boilers, cv-

boilers de afgelopen jaren steeds meer ontwikkeld als de toonaangevende systeemoplosser op het gebied van duurzame energie.

Binnen ons assortiment neemt de productie en levering van warmtepompboilers, warmtepompen en zonneboiler systemen inmiddels een belangrijke positie in.

Bedrijfscultuur voor de vacature Medewerker Verkoop Binnendienst

Ondernemend, duurzaam en snel groeiend.

Functie omschrijving voor de vacature Medewerker Verkoop Binnendienst

Inventum staat aan de vooravond van een aanzienlijke groei, zowel nationaal als internationaal. Om onze ambitieuze plannen te realiseren, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Medewerker Verkoop Binnendienst.

Als Medewerker Verkoop Binnendienst ondersteun je de afdeling Verkoop. Je werkt zelfstandig als in teamverband. Je bent uitstekend in staat om de klanten correct te adviseren.

Je bent oplossingsgericht waarbij je waar nodig collega’s van andere afdelingen inzet. Je signaleert klantvragen. Je zorgt voor een zorgvuldige afhandeling van de orders en after sales.

Functie eisen voor de vacature Medewerker Verkoop Binnendienst

Profiel

 • Je hebt een afgeronde technisch opleiding op MBO 4 niveau;
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een technisch commerciële functie;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Een hands-on mentaliteit is een vereiste;
 • Ervaring met ERP systemen, SAP is een pré
 • Ervaring met klantcontacten;
 • Communicatief sterk en ondernemend.
 • Competenties

 • Zelfstandig kunnen werken en in teamverband;
 • Zorgvuldig;
 • Resultaatgericht en Oplossingsgericht.
 • Arbeidsvoorwaarden en Sollicitatieprocedure voor de vacature Medewerker Verkoop Binnendienst

  Aanbod

  Een dynamische baan in een turbulente, veranderende en groeiende technische omgeving, waarbij ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.

  Het nemen van initiatieven en verantwoording is in deze functie vanzelfsprekend. De honorering in termen van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden is marktconform en in overeenstemming met de zwaarte van de functie en mede afhankelijk van opleiding en ervaring, conform CAO Metalektro.

  Sollicitatieprocedure :

  Jopportunity heeft een strategisch partnership met Inventum, alle sollicitaties worden direct gedeeld met Inventum. Gesprekken zullen plaatsvinden bij Inventum door Rutger van Drongelen van Jopportunity en Ruud van der Meer van Inventum (HR) Uw reactie kan naar : Rutger van Drongelen op graag een CC naar Ruud van der Meer van Inventum Voor vragen kunt u bellen naar Rutger van Drongelen op 06-53 75 75 75

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier