Verzorgende PG 18-36 uur
AxionContinu
Utrecht, NL
2 dagen geleden

De Verzorgende IG die wij zoeken voor woonzorgcentrum Voorhoeve in West Utrecht moet best veel kunnen. Maar de belangrijkste kwaliteit waar we voor deze vacature op letten, is inlevingsvermogen.

Je moet je kunnen verplaatsen in de mensen die bij ons wonen. Begrijpen dat ze, nu ze hun vertrouwde omgeving hebben moeten verlaten, hier echt thuis zijn.

Dat ze zichzelf willen zijn, compleet met hun verleden en hun achtergrond. En dat ze, hoe verschillend ook, allemaal nog verwachtingen hebben van het leven.

De Verzorgende IG die wij willen hebben, heeft daar oog voor en weet dat om te zetten in de juiste vorm van aandacht. Als je dat in je hebt, ben je bij ons heel erg op je plek.

We bieden je een baan voor 18-36 uur, waarbij direct een vast contract tot de mogelijkheden behoort. De uren bepalen wij graag samen in overleg met jou.

In overleg met je leidinggevende maak je afspraken over de werktijden. Daarbij houden we rekening met de wensen en verwachtingen van cliënten en zoeken we naar een match met jouw wensen en behoeften.

Wil je graag vrijblijvend een dag meelopen? Stuur jouw CV in via de sollicitatiebutton en vermeld dit bij de opmerkingen.

Wij zijn AxionContinu. Zorgprofessionals op het gebied van Revalidatie & Herstel, Verzorgd Wonen en Thuis (begeleiding bij zelfstandig wonen en thuiszorg).

Wij zijn 'Optimisten in de zorg'. Dat is meer dan zomaar een kreet. We zijn gewend om te denken in mogelijkheden. We zijn vakmensen die geen genoegen nemen met half werk en graag werken aan verbeteringen.

We geloven bovendien dat zorg niet zonder aandacht kan. En - last but not least - we hebben plezier in wat we doen.

Arbeidsvoorwaarden : Functie eisen :

Jouw functie

Op de eerste plaats moet je invoelen wat er bij onze cliënten leeft. Bovendien ga je voor kwaliteit. Je bent in staat zelfstandig in teamverband te werken en kunt goed omgaan met collega's, cliënten (met al hun verschillen), familieleden en vrijwilligers.

Jij :

 • bent in het bezit van een diploma MBO-3 Verzorgende
 • volgt de ontwikkelingen in jouw vakgebied en deelt jouw kennis en ervaring graag met collega's
 • werkervaring in de psychiatrie is een pré
 • Wij bieden

  Een werkomgeving met veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. We kunnen je meer dan 75 opleidingen en trainingen in eigen huis aanbieden.

  Twee keer per jaar is er de mogelijkheid om te solliciteren voor de interne opleiding Verpleegkundige niveau 4. Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Wij bieden je :

 • Schaal FWG 35 : minimaal 1.902,93 - maximaal 2.762,34 euro (op basis van 36 uur), afhankelijk van opleiding en ervaring
 • Direct een vast contract behoort tot de mogelijkheden
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Een pensioenregeling bij het Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn (PFZW)
 • Aantrekkelijke korting op verzekeringen bij Centraal Beheer en IZZ Zorgverzekering
 • Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer vanaf een bepaalde reisafstand
 • Een vrijetijdsbudget ter waarde van 150 euro
 • Waardering voor jou op meerdere momenten in het jaar, bijvoorbeeld met een teamuitje of attentie op de Dag van de Verpleging
 • Van nieuwe medewerkers wordt een Verklaring Omtrent Gedrag gevraagd (kosten worden vergoed). Ook zijn wij wettelijk verplicht onderzoek te doen naar jouw arbeidsverleden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier