Weekend chauffeur (Nationaal/Internationaal) (Standplaats Maasdijk)
BosDaalen B.V.
Maasdijk, Zuid-Holland, NL
2 dagen geleden

Op zoek naar een chauffeursbaan in het weekend waarbij je zelf kan kiezen of je nationaal of internationaal wilt rijden?

Kom werken bij BosDaalen!

Jouw werk als nationaal chauffeur

Als nationaal chauffeur rijd je met een motorwagen-aanhangwagen combinatie en haal jij handel op.

Je gaat netjes om met de kwetsbare producten die je vervoert en je schakelt met de planners wanneer dat nodig is. De ritten zijn overdag en alleen op de zaterdag.

Jouw werk als internationaal chauffeur

Als internationaal chauffeur rijd je naar los- / laadadressen in Duitsland, Frankrijk of Zwitserland. Hierin zijn diverse mogelijkheden v.

w.b. vertrek en terugkomst. Je gaat netjes om met de kwetsbare producten die je vervoert en je schakelt met de planners wanneer dat nodig is.

Wie zijn wij?

We zijn gevestigd aan de rand van het Transportcentrum Westland. Bij elkaar 400 medewerkers, 130 vrachtwagens (Volvo en Scania) en een compleet voetbalveld aan loodsen voor op- en overslag.

Elke dag vervoeren we groenten, fruit, bloemen, planten en luchtvracht door Duitsland, Frankrijk en Zwitserland. Bij BosDaalen gaat het er professioneel aan toe, maar wat nooit veranderd is : de cultuur van een echt Westlands familiebedrijf.

Wat bieden wij?

 • Salaris conform CAO beroepsgoederenvervoer.
 • Jouw vrachtwagen biedt veel comfort en is uitgerust met een magnetron, koelkast en de nieuwste technieken voor een veilige rit.
 • Je werkt in een familiebedrijf waarin rekening wordt gehouden met jouw privĂ©leven.
 • Meer weten?

  Neem gerust contact op met Sander van Os (HR Manager) via 0174 525 037 of

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier