Senior PLC/SCADA Engineer, Roden
ENGIE
Roden, Drenthe , Netherlands
2 dagen geleden

FUNCTIEOMSCHRIJVING Ben jij onze nieuwe expert op het gebied van PLC / SCADA? Lees de vacature en reageer vooral op deze interessante functie.

Als beginnend PLC / SCADA Engineer krijg je te maken met zeer afwisselende industriële ICT projecten bij verschillende klanten. Wat ga je doen?

 • Je gaat met behulp van een functioneel ontwerp de applicatiesoftware voor diverse PLC / SCADA systemen ontwikkelen of aanpassen
 • Je zult betrokken worden bij het testen en in bedrijf stellen hiervan
 • Wij bieden jou de mogelijkheid om vanuit deze functie zowel technisch als organisatorisch door te groeien afhankelijk van je ambities
 • Binnen deze functie wordt je van A tot Z betrokken bij projecten en krijg je de ruimte om je verder te ontwikkelen in de diverse technologiegebieden binnen de industriële automatisering
 • FUNCTIE-EISEN

 • Om PLC / SCADA engineer bij ENGIE te worden, heb je een afgeronde HBO opleiding richting Technische informatica of elektro-
 • informatietechniek en je hebt affiniteit met industriële automatisering

 • Omdat de techniek binnen het vakgebied snel verandert, houd je de ontwikkelingen in de gaten en ben je bereid tot het volgen van opleidingen
 • Ervaring met industriële software, JAVA, VB, .NET en databases (bijvoorbeeld MS SQL) is een pre
 • WAT BIEDEN WIJ JE Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde ENGIE concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

  Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon, en een leaseauto bij.

  Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten.

  En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

  BEDRIJFSINFORMATIE ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.

  000 medewerkers. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie.

  Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

  Als marktleider in Noord-Nederland zet ENGIE Services Noord met innovatieve concepten en integrale oplossingen de toon voor het succes van klanten in de industriële, utilitaire en onderhoudsmarkten.

  In onze diensten en producten verenigen we betrokkenheid, intelligentie en vakkennis. Dat zijn de pijlers van onze klant-

  en oplossingsgerichte mentaliteit, die voortdurend gericht is op verbetering. CONTACTINFORMATIE Spreekt deze vacature je aan?

  Reageer dan direct via de button solliciteren’ of solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Leon Hut via leon.

  hut engie.com of telefonisch op 06 825 23 638. Engineers Additional Information

 • Posting Date : Jan 11, 2019
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier