Allround Specialist Zorgaanbieders
Coöperatie VGZ
Eindhoven
2 dagen geleden

Hoe ook jij het verschil maakt

Zorgaanbieders maken een belangrijk deel uit van het zorglandschap, denk hierbij aan jouw huisarts, de fysiotherapeut of het ziekenhuis.

Voor veel van onze verzekerden is hun zorgaanbieder een betrouwbaar en belangrijk aanspreekpunt. Daarom ondersteunen wij de aanbieders waar mogelijk en blijven wij met ze in contact.

Zo kunnen zij beter voor onze leden zorgen en weten we wat zij nodig hebben van ons als verzekeraar.

Als Allround Specialist Zorgaanbieders heb jij een afwisselende baan waarbij je telefonisch contact hebt met de zorgaanbieders, maar en ook verantwoordelijk bent voor een aantal administratieve taken.

Telefonisch bied jij de zorgaanbieders een optimale klantbeleving. De zorgaanbieder voelt zich door jou gehoord en begrepen.

Jij ontzorgt hen door mee te denken bij veranderingen en hen te adviseren richting de best passende oplossing.

In deze rol zijn er ook een aantal backoffice taken. Denk hierbij aan het verwerken van declaraties van de zorgaanbieders of het beoordelen van Je verwerkt de machtigingsaanvragen.

Waar nodig, neem jij zelf contact op met de zorgaanbieder om de aanvraag door te nemen of compleet te maken. Bij twijfel of als je een vraag hebt over de zorg die verleend is, neem je contact op met jouw collega’s van Medisch Advies en Zorginkoop.

Binnen dit team is er veel ruimte voor jouw talent en ontwikkeling. Ons doel is de zorgaanbieders de meest prettige klantbeleving te laten ervaren.

Jij kunt ons hierbij helpen door jouw kritische blik in te zetten om het proces te verbeteren of efficiënter in te richten.

Je weet collega’s duidelijk uit te leggen wat jouw ideeën zijn en kan hen enthousiasmeren om ook hún werkzaamheden anders in te richten.

Je bent verbindend en overziet wat de zorgaanbieders nodig hebben. Deze behoefte weet jij door te vertalen naar de dienstverlening van VGZ.

Samenwerken aan een gezonder Nederland. Wat kunnen wij hierin voor jou betekenen?

Wij hebben oog voor ontwikkeling. Ontwikkeling van de juiste zorgoplossingen en jouw persoonlijke groei. Samen kijken we wat er bij jou speelt en hoe we jou kunnen helpen.

Op deze manier krijg jij ruimte om met jouw unieke talent te werken aan projecten, binnen een omgeving waar expertise en innovatieve ideeën centraal staan.

Daarnaast bieden wij jou :

 • Een salaris tussen de € en p / m 38 uur (Salarisschaal E van de CAO van VGZ).
 • 208 vakantie uren per jaar als je 38 uur per week werkt. Wanneer je meer vakantie uren wilt, koop je deze eenvoudig via het Keuzebudget.
 • Vakantiegeld (8%) en een dertiende maand (8,33%).
 • De mogelijkheid om thuis te werken.
 • Een volledige, arbo-proof thuiswerkplek, door ons bij jou thuisbezorgd.
 • 32 - 38 uur per week.
 • Een persoonlijk opleidingsbudget van € 500,- per jaar.
 • Een uitgebreide studieregeling gericht op ontwikkeling, loopbaan en verbreding van je inzetbaarheid.
 • De mogelijkheid om verder door te groeien in de rol van Expert Zorgaanbieders.
 • Uitgebreide pensioenregeling bij SBZ Pensioen.
 • Naast aantrekkelijke kortingen, ontvang je een werkgeversbijdrage van € 57,- bruto per maand op je VGZ zorgverzekering
 • Dit breng jij mee

  Om de zorgaanbieder van een goed antwoord te voorzien, weet jij dat doorvragen essentieel is. Je bent resultaatgericht en streeft naar een hoge mate van klanttevredenheid.

  Daarnaast vind jij telefoneren en administratieve taken leuk, je schroomt niet om de klant later terug te bellen als je het antwoord nog niet weet.

  Je bent professioneel en ook persoonlijk en empathisch. Daarnaast weet jij dat iedere vraag anders is, jij zoekt altijd naar een oplossing op maat.

  Hierdoor overtref jij de verwachting van de zorgaanbieder. Samen met jouw team zorg je voor de beste service en voelt de zorgaanbieder zich, mede dankzij jouw inzet, optimaal geholpen.

  Verder beschik jij over :

 • HBO werk- en denkniveau
 • Oog voor- of ervaring met procesverbetering
 • Basiskennis van het zorgveld, ZVW, WMO, CIZ, WLZ en de Jeugdwet is welkom maar niet noodzakelijk
 • Heb jij een mbo+ diploma en denk je dat deze rol goed bij je past? Ook dan maken wij graag kennis met jou. Omdat we wel zoeken naar hbo werk- en denkniveau, zullen we in dit geval vooraf een assessment afnemen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier