Verzorgende IG gezocht voor warm huis in Amstelveen
derec
Amstelveen,NL
1 dag geleden

Verzorgende IG gezocht voor warm huis in Amstelveen

Amstelveen

Ben jij een betrokken en vaardige verzorgende IG en op zoek naar een nieuw, fijn huis om aan de slag te gaan? Voor een huis in Amstelveen zoeken wij iemand die voor 16-32 uur aan het werk gaat met cliënten met dementie.

Je bent positief en weet echt het verschil te maken voor de ouderen. Ben jij de verzorgende IG waar wij het over hebben? Laat dan van je horen!

Organisatie

Op deze locatie wordt er elke dag hard gewerkt om voor de bewoners een fijne leef- en woonsfeer te creëren. Betrokken medewerkers, kwalitatief hoge zorg en genoeg ruimte en aandacht voor leuke activiteiten, zo is dit huis het beste te beschrijven.

Vooral met de ruimte voor activiteiten weet het huis zich echt te onderscheiden. Er worden spelletjes gedaan, er is een fitnessruimte en er worden verschillende tripjes georganiseerd.

Hierbij zijn familie, vrienden en de buurt welkom om aan te schuiven!

Functie

Als verzorgende IG van dit huis ga je aan de slag met de ouderen met dementie. Je weet wat de cliënten nodig hebben en biedt hen de zorg op maat.

Je gaat aan de slag op de afdeling kleinschalig wonen waar in totaal zo'n 48 cliënten met dementie wonen. Je weet echt het verschil te maken in het leven van de cliënten en begeleidt hen bij activiteiten die het huis organiseert.

Je weet goed contact te houden met familie, vrienden en mantelzorgers en denkt graag mee over de zorg die geboden wordt.

Voor meer informatie over deze vacature neem je contact op met Gijs Oosterveld op 06-12631989 of via gijs derec.nl (Kennismaking middels videobellen i.

v.m. Corona / Covid-19 maatregelen)

Functie-eisen

 • Je bent in het bezit van een afgerond verzorgende IG diploma;
 • Je bent flexibel en beschikbaar voor alle diensten;
 • Je bent beschikbaar voor 16-36 uur;
 • Je hebt affiniteit met werken met ouderen.
 • Aanbod

  Ons werk draait om jou. Daarom houden we het persoonlijk en zorgen we goed voor je. We vinden altijd een balans tussen jouw wensen en die van je nieuwe werkgever.

  Is je interesse gewekt? We doen je graag een goed aanbod.

  Wij bieden jou :

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Persoonlijk contact;
 • Flexibiliteit of vastigheid, afhankelijk van jouw eigen wensen.
 • Leave this field blank Wie ben jij? Voornaam Achternaam Man / vrouw Geboortedatum Upload je CV PDF, DOC, DOCX 4MB Kies bestand Wijzig Upload je foto GIF, PNG, JPEG 4MB Kies bestand Wijzig E-mailadres Telefoonnummer Plaats Postcode Straatnaam Huisnummer Vertel iets over jezelf Motivatie Hierbij ga ik akkoord met het privacy statement van Derec.

  Meer weten over deze vacature?

 • Stuur Gijs een WhatsApp 06-12631989 gijs derec.nl
 • Niet gevonden wat je zocht?

  Vertel het ons! Grote kans dat we je toch kunnen helpen. Graag gebruiken we ons netwerk om jou aan je droombaan te helpen.

  Inschrijven bij Derec

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier