Sales Executive
itelligence
's-Hertogenbosch, NL, 5232 CE
5 dagen geleden

Maak impact als ervaren Sales Executive

Versterk ons met jouw kennis en ervaring als Sales Executive

Groeien. Het verwerven van gave opdrachten bij bestaande klanten. En, het binnenhalen van veelbelovende opdrachten bij nieuwe klanten.

Dat zijn een aantal van onze belangrijkste doelen. Daarom is itelligence op zoek naar een ervaren Sales Executive. Heb jij ervaring met sales van ERP-oplossingen aan klanten in de Food & Agriculture, Life Sciences & Chemicals, Education & Research, Discrete Industries óf Wholesale-sector?

Ben je wel in voor een uitdaging en denk je graag in kansen voor onze (toekomstige) klanten? Dan zijn we op zoek naar jou! Geen zorgen, we verwachten niet dat je ervaring hebt met al onze branches, laten we beginnen met één daarvan!

The itelligence Spirit : dit is wie we zijn

Wie wij zijn? itelligence is een SAP Platinum Partner in s-Hertogenbosch. We zijn dynamisch, snel aan het groeien en ambitieus.

Onze professionals hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en doen hun werk met passie. We helpen klanten in binnen- en buitenland met het implementeren van SAP-oplossingen.

Binnen deze trajecten pakken wij nadrukkelijk onze verantwoordelijkheid en werken we onvermoeibaar naar een succesvolle afronding toe.

We werken actief aan het ontwikkelen en delen van branche-specifieke kennis en expertise. Dat doen we niet alleen onderling, maar ook met en voor klanten.

Zo willen we onze oplossingen en service nog beter maken. Die mindset vragen we ook van jou. Want, bij ons verdwijn je niet in de massa, maar ben je een essentieel onderdeel van het team.

Locatie : s-Hertogenbosch

Wat je kunt verwachten van ons

Een goed salaris.

Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Een goede work-life balans.

Aan de slag in een inspirerend kantoor met veel ruimte om tussen je taken door te ontspannen. En, aan de slag bij inspirerende en toonaangevende klanten.

De vrijheid om actief te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Een platte organisatiestructuur en een groot teamgevoel.

Wat houdt een carrière als Sales Executive bij itelligence in?

Bij itelligence krijg je een warm welkom in het overkoepelende team van Sales Professionals. Als Sales Executive binnen onze organisatie ben je verantwoordelijk voor het werven van mooie opdrachten.

Dat doe je bij onze bestaande klanten, maar je gaat ook op pad om nieuwe klanten te werven. En, dat kun je als geen ander.

Je weet waar de behoefte van onze klanten en toekomstige klanten liggen en je weet ze te overtuigen van de toegevoegde waarde van itelligence.

Jij bent iemand die zoekt naar de beste oplossingen voor vraagstukken, je weet klanten voor jouw ideeën te winnen en slaagt er zo in om uitdagende opdrachten succesvol en binnen de daarvoor gestelde randvoorwaarden binnen te halen.

Naast werken bij de klant op locatie, ben je ook geregeld te vinden op ons kantoor in ’s-Hertogenbosch.

Wat je gaat doen bij ons

Als Sales Executive heb je een bewezen commerciële achtergrond en trackrecord. Dat zorgt ervoor dat je kansen spot en omzet naar concrete opdrachten.

Je werkt cross-industry, wat wil zeggen dat je voor alle bedrijfsonderdelen activiteiten ontplooit, maar wel met een specifiek portfolio.

Dat betekent ook dat jij het een absolute uitdaging vindt om met onze klanten in (met name) de Discrete Manufacturing en Wholesale-sector in gesprek te gaan.

Ervaring binnen deze sectoren is daarom zeker een pré. Heb je ervaring binnen een van onze andere sectoren, dan ben je uiteraard ook van harte welkom om te solliciteren.

Dit neem jij mee naar itelligence

Een afgeronde opleiding op HBO- of WO-niveau.

Minimaal 5-10 jaar ervaring in de business-to-business markt.

Ervaring in het zelfstandig opstellen en vermarkten van nieuwe proposities.

Ervaring met zowel ERP als SAP Cloud-oplossingen is absoluut een pré.

Ervaring binnen de Discrete Manufacturing en / of Wholesale-sector is een pré.

Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als het Engels.

Goede persoonlijke en sociale vaardigheden, waardoor je goed met anderen overweg kunt.

Is het in gesprek gaan met zowel bestaande als nieuwe klanten en het verwerven van mooie opdrachten een uitdaging waar jij blij van wordt?

Dan gaan we graag met je om de tafel.

Heb je vragen over deze vacature?

Neem dan contact op met Manon Bouman via Manon.Bouman itelligence.nl of bel naar +31 88 964 40 00.

We transform. Trust into Value

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier