Begeleider slaapdiensten
Sheerenloo
Noordwijk, Netherlands
1 dag geleden
 • Begeleider slaapdiensten Parttime
 • Begeleider slaapdiensten Parttime

  3337)

  Je kunt op deze functie

  reageren tot 30-12-2019

 • Noordwijk
 • 2 tot 16 uur
 • 1676 tot 2413 euro
 • Verdien slapend jouw loon! Ideaal naast jouw huidige baan, studie of gezin!

  Waar ga je werken

  Wij zoeken een begeleider slaapdiensten voor een woonlocatie in Sassenheim, centraal gelegen, in een mooie wijk. Op onze locatie wonen 12 cliënten.

  Over het algemeen zijn de cliënten goed in staat om aan te geven welke hulp / ondersteuning zij nodig hebben.

  Uiteraard word je bij ons goed ingewerkt en samen kijken we naar wat jij nodig hebt om zelfstandig jouw werk te kunnen doen.

  Er is de mogelijkheid om je contracturen uit te breiden door ook dagdiensten en avonddiensten te werken.

  Je komtin dienst bij het flexbureau. Werken bij het flexbureau is dé manier om ervaring op te doen in een flexibele, uitdagende en boeiende baan.

  Bovendien bieden wij volop perspectief. Doorstromen naar een functie van begeleider of verzorgende op een vaste locatie is bij ons geen uitzondering!

  Hoe ga je helpen?

  Werk je een slaapdienst? Dan verdien je slapend jouw loon! Je wordt wakker gebeld op het moment dat één van de cliënten op jouw locatie zorg of ondersteuning nodig heeft.

  Over het algemeen zijn de cliënten redelijk zelfstandig en houd jij een oogje in het zeil. Deze diensten zijn ideaal om bijvoorbeeld naast jouw opleiding in de zorg relevante werkervaring op te doen met onze doelgroep.

  Dit ben jij

  Je hebt een afgeronde gezondheidszorg-, welzijnsopleiding op minimaal niveau 2 óf volgt een opleiding in de zorg op minimaal niv 3 / 4.

  En verder ben jij min. 2 dagen per 2 weken beschikbaar tussen 22.45 en 7.00 uur. Overdag ben je lekker vrij! Jij bepaalt zelf hoeveel diensten en op welke momenten jij kunt werken.

  Dit bieden wij

 • Veel vrije tijd en zelf aangeven wanneer je kan werken. Dit kan soms wat meer en soms wat minder zijn, afhankelijk van jouw beschikbaarheid.
 • Ideaal in combinatie met bijvoorbeeld jouw huidige baan, studie of gezin.

 • Slaapdiensten worden uitgekeerd conform de regelingen die staan opgenomen in de cao Gehandicaptenzorg.
 • Sollicitatie procedure

  Wij nodigen je van harte uit om vrijblijvend kennis te komen maken met jouw toekomstige collega’s en cliënten.

  De selectiegesprekken worden gehouden gedurende de looptijd van de vacature, dus wacht niet met reageren tot de sluitingsdatum!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier