Specialistische Verpleegkundige in opleiding CCU
Deventer Ziekenhuis
Deventer, Netherlands
14 dagen geleden

Juist in het Deventer Ziekenhuis, heb je als leerling Cardiac Care verpleegkundige een mooie opleidingsplaats. Waarom? Ons ziekenhuis is groot genoeg om ambities waar te maken en klein genoeg voor een goede werksfeer en persoonlijke aandacht.

Dat maakt het werken prettig.

De afdeling CCU

Onze Cardiac Care Unit (CCU) is gecombineerd met de Eerste Hart Hulp (EHH). In totaal behandelen wij ongeveer 3000 patiënten per jaar.

Op de EHH onderzoeken we in een korte tijd of iemand een mogelijke cardiale aandoening heeft. Het uiteindelijke doel is om een diagnose te stellen en de juiste behandeling in gang te zetten.

Op de CCU verblijven de patiënten gemiddeld 3,5 dag. Tijdens het verblijf wordt de hemodynamische situatie van de patiënt gestabiliseerd.

Op de CCU wordt ook, in samenwerking met de researchafdeling, klinisch wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd.

In het najaar van 2019 start de opleiding tot Cardiac Care verpleegkundige. We hebben daarom vanaf de zomer 2019 ruimte voor een :

Leerling CC-verpleegkundige

Wat je gaat doen

Als leerling werk je onder begeleiding van een CC-verpleegkundige, waarbij je steeds zelfstandiger zal gaan werken. Je bewaakt de vitale parameters van de patiënt en begeleidt de patiënt en zijn naasten tijdens het verblijf.

Als CC-verpleegkundige maak je deel uit van het reanimatieteam in het hele ziekenhuis. De werkdruk is niet constant, het is hollen of stilstaan!

Naast het werken en leren in de praktijk, krijg je ook een theoretische scholing. Dit theoretische deel van de opleiding zal extern gegeven worden.

Wat we vragen

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige teamspeler die goed kan functioneren bij hoge werkdruk en in acute situaties.

Verder :

 • Ben je een BIG-geregistreerd hbo-verpleegkundige met minimaal één jaar praktijkervaring in een algemeen ziekenhuis;
 • Heb je oudste / verantwoordelijke diensten gedraaid op een verpleegafdeling;
 • Kun je zowel mondeling als schriftelijk goed communiceren;
 • Ben je in staat te leren in de praktijk en al werkend theorie te integreren;
 • Kun je je leerproces, zowel theoretisch als praktisch, vormgeven en inzichtelijk maken.
 • Ons aanbod

  Wij bieden je een fijne opleidingsplaats (voor de duur van de opleiding) in een mensgericht ziekenhuis, waarin alle ruimte is om jezelf verder te ontwikkelen.

  De functie van een gediplomeerd specialistisch verpleegkundige CCU is ingedeeld in salarisschaal FWG 55. Tijdens de opleiding is de functie ingeschaald in FWG 50.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier