Social Advertising Specialist
Accenture
Groningen, Netherlands
6 dagen geleden

Job Description

Ben jij klaar voor een volgende stap als Social Advertising Specialist? En lijkt het jou tof om (internationale) merken verder te helpen als het gaat om adverteren via social media?

Bij Accenture Interactive bieden wij de juiste toolkit om jouw carrière in digital marketing verder te boosten. Je krijgt bij ons alle ruimte om toffe kansen te pakken en kunt je daardoor continu verder ontwikkelen.

Jouw rol

Als Social Advertising Specialist ben jij verantwoordelijk voor de strategie én de uitvoer van effectieve Paid Social campagnes van topmerken.

Dit doe je in Facebook / Instagram, LinkedIn & Pinterest. Je zit bij onze klanten aan tafel en voorziet ze van het beste advies als het gaat om adverteren via social media.

Op basis van de doelstellingen van de klant bedenk je de beste strategie en stelt hiervoor een mediaplan op. Voor sommige accounts pak jij de werkzaamheden op die voortvloeien uit jouw advies.

Op andere werk je samen met collega (junior) Social Advertising Specialisten en zorg jij dat het maximale uit de campagnes wordt gehaald.

Met jouw sterk analytisch vermogen haal je waardevolle informatie uit de rapportages, bepaalt de vervolgstappen en stemt deze af met de klant.

Dit doe je telefonisch of op locatie.

Je maakt deel uit van ons Social Advertising vakteam, waarin jullie je bezighouden met de nieuwste ontwikkelingen en innovaties.

Projecten die hieruit voortvloeien verdelen jullie onderling. Natuurlijk bezoek je vakinhoudelijke events als SocialToday en partners als Facebook & Smartly om inspiratie op te doen en ideeën uit te wisselen met andere vakidioten.

Vanuit je expertise werk je voornamelijk met tools als Facebook Business Manager, Smartly en Google Analytics.

Accenture Interactive

Het marketinglandschap is drastisch veranderd en zal dit blijven doen. Consumenten willen dezelfde merkbeleving ervaren, zowel on- als offline.

Accenture Interactive is een nieuw type agency en bureau. Een unieke combinatie van consultancy, creatie en technology. Als Experience Agency overbruggen we de kloof tussen merkbelofte en verwachting - door het creëren van experiences.

Met een internationaal team van UX-designers, data scientists en creatievelingen werk je aan innovatieve end-to-end projecten om de blueprint van onze klanten naar een nóg hoger level te tillen.

Jouw achtergrond

Je hebt minimaal twee jaar ervaring met het opzetten en optimaliseren van campagnes op Facebook / Instagram en bij voorkeur ook op andere kanalen als LinkedIn, Snapchat en Pinterest.

Je hebt een sterk analytisch vermogen en duikt graag in de data om het maximale uit je campagnes te halen.

Je gaat graag aan de slag voor (internationale) topmerken in de rol van specialist én consultant. Jouw communicatie skills zijn dan ook on point.

Je bent op zoek naar een ambitieuze, dynamische omgeving waar werkplezier een belangrijke rol speelt en past daardoor uitstekend bij ons DNA.

Ervaring aan bureauzijde en het werken met Smartly is een pré.

Je spreekt of verstaat Nederlands.

Ons aanbod

Accenture is een geweldige plek om te werken en jezelf te ontwikkelen. Kies je voor Accenture, dan word je een schakel in een bedrijf op wereldniveau.

Door de vele samenwerkingsverbanden en relaties met klanten zijn wij trots op onze levendige en diverse bedrijfscultuur.

Wij staan voor een agile aanpak, end-to-end services en een realistische mindset. Wij willen de echte jij leren kenen en je verder helpen met je professionele en persoonlijke ontwikkeling, waar je interesse ook maar ligt.

Je doorloopt gedurende je carrière bij ons meerdere leertrajecten (formeel en informeel) om je vaardigheden en expertise binnen je rol uit te breiden.

Naast onze opportunistische werkomgeving en de meest uiteenlopende projecten, bieden wij jou ook nog het volgende :

Een fijne en open werkomgeving waarbij de focus op jouw (persoonlijke) ontwikkeling ligt en waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt.

Een onkostenvergoeding

Korting op Accenture aandelen

De mogelijkheid om 4 x 9 uur per week te werken

Geïnteresseerd?

Ben jij klaar voor een carrière bij Accenture Interactive en wil je echt iets doen waar je van houdt? Meld je aan!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Lisette Werkman,

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier