(leerling) Monteur Koeltechniek
UBN Uitzendbureau
APELDOORN
4 dagen geleden

Over deze functie

Ben jij op zoek naar een mooie startersfunctie binnen de techniek of heb je al ervaring in de techniek of bouw? Dan hebben wij een mooie functie voor je! Voor onze opdrachtgever in Apeldoorn zijn wij namelijk op zoek naar zowel leerling monteurs als ervaren rotten in het vak.

Jij gaat je bezighouden met het bouwen van koel- en vriescellen voor nieuw te realiseren bedrijfspanden, maar ook verbouw je deze cellen bij al bestande opdrachtgevers.

Je installeert gevel-, wand en plafondpanelen, maar ook deur- en raamsystemen. Het afwerken van isloatiepanelen is hierbij van groot belang.

Wat verwachten wij van jou?

Om voor deze functie in aamerking te komen is het van belang dat je :

 • enige affiniteit hebt met techniek. Dit kan zowel door een opleiding als door werkervaring. Ervaring in de bouw of als timmerman kan bijvoorbeeld ook goed aansluiten;
 • bij voorkeur in het bezit bent van rijbewijs B;
 • fulltime beschikbaar bent;
 • bereid bent om diverse certificaten te behalen (VCA, heftruck en hoogwerker) of deze al hebt.
 • Verder is het vooral belangrijk dat je over de juiste mentaliteit beschikt. Je bent bereid om hard te werken en vind het niet erg om af en toe een uurtje langer door te werken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier