Heftruckchauffeur productie FrieslandCampina
Start People
Balkbrug, NL
3 dagen geleden

Wat ga je doen?

Voor FrieslandCampina in Balkbrug zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur. Wij zijn op zoek naar kandidaten die in de directe omgeving van Zwolle, Emmen, Ommen, Raalte, Meppel of Hoogeveen wonen.

Als heftruckchauffeur bij FrieslandCampina heb jij een belangrijke rol in het logistieke proces. Je bent verantwoordelijk voor het rijden en bedienen van de heftruck bij het verplaatsen van kisten en pallets met kaas.

Daarnaast ben je samen met jouw collega's verantwoordelijk voor de administratieve verwerking in het SAP systeem.

Volgens onze flexwerkers hangt er een leuke sfeer in de ploegen en werk je in een stressvrije omgeving. Per ploeg werk je met twaalf collega’s.

Door de vijfploegendienst heb je naast de tijd die je op je werk doorbrengt ook veel tijd voor andere dingen die minstens zo belangrijk zijn!

Wie ben je?

Jij hebt ervaring opgedaan als heftruckchauffeur of trekkerchauffeur en bent op korte termijn fulltime beschikbaar. Daarnaast beschik je over een geldig heftruckcertificaat en vind je het geen probleem om diverse diensten uit de 5 ploegendienst te werken.

Over het bedrijf

In de supermarkten kun je niet om FrieslandCampina heen. Of het nu gaat om een pakje boter, voorverpakte kaas, (biologische) melk, babyvoeding of de gele room tussen tompouces.

Op iedere afdeling kom je wel een product tegen wat (indirect) herleidbaar is naar één van de FrieslandCampina fabrieken.

Iedere medewerker bij FrieslandCampina wil dagelijks meer uit melk’ halen. Op de productielocatie van FrieslandCampina in Balkbrug wordt kaas gemaakt.

Heb jij gedurende jouw vakantie een keer een Goudse Kaas, Edammer of Maasdammer gekocht? Dan bestaat er een grote kans dat deze producten uit een van de kaasfabrieken van FrieslandCampina komt.

Balkbrug is één van de negen productielocaties in Nederland en verwerkt met 140 medewerkers jaarlijks meer dan 400 miljoen liter melk tot + / -

50.000 ton (Goudse) kaas. De kaas wordt in de kaasmakerij gemaakt. Na een kort verblijf en behandeling in het geautomatiseerde kaaspakhuis, wordt de kaas afgeleverd aan interne en externe klanten.

Wat bieden wij jou?

Je komt in dienst bij Start People Zuivel (onderdeel van Start People B.V.) en gaat werken voor onze opdrachtgever FrieslandCampina in Balkbrug.

Contract : Tijdelijk dienstverband, arbeidsovereenkomst voor 3 maanden. Bij goed functioneren kans op verlenging.

Aantal uur : Tussen de 8 en 36 uur

Werktijden : 24 / 7. 5-ploegendienst.

Flexibele werktijden : Ja. Diensttijden : 06 : 00-14 : 00, 14 : 00-22 : 00 en 22 : 00-06 : 00

Salaris : € 13,46 bruto per uur, exclusief ploegentoeslag.

Ploegentoeslag : Gemiddeld 28,7%

Reiskostenvergoeding : € 0,19 per kilometer. Dit geldt ook wanneer je met het OV reist. Wij kunnen een maximale vergoeding van € 11,40 per dag bieden.

Maar FrieslandCampina en Start People beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied, met behulp online trainingen (Goodhabitz).

Klinkt dit als jouw droombaan? Solliciteer dan nu!

Deze vacature is vacant voor zowel mannen als vrouwen

Deel deze vacature

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier