Constructeur maritiem en havens
Witteveen + Bos
Deventer
5 dagen geleden

Wil je samen met ons de ontwerpen uitwerken van uitdagende maritieme constructies in havens in binnen- en buitenland?

Deze mogelijkheid bieden wij jou in de functie van constructeur maritiem / havens. Als constructeur werk je zelfstandig of samen met collega's aan uiteenlopende maritieme constructies in binnen- en buitenland.

Jouw rol als constructeur verschilt per project; zo kun je bijvoorbeeld het voorontwerp van een constructie doorrekenen, maar ook bestaande constructies toetsen of een uitvoeringsontwerp voor aannemers verzorgen.

Jouw verdere ontwikkelrichting en bijdrage in projecten zijn daarnaast afhankelijk van de kennis en ervaring die je reeds hebt opgedaan, als ook van je interesses.

Afhankelijk van jouw affiniteit draag je bij aan het ontwerpen en dimensioneren van bijvoorbeeld kademuren, steigerconstructies, afmeerconstructies, drijvende constructies en golfbrekers in beton en / of staal.

Affiniteit met geotechniek en interesse in de dynamiek die komt kijken bij het adviseren op het gebied van havenconstructies is een pre.

Afhankelijk van jouw ervaring kun je ook de rol van (deel)projectleider vervullen. Op basis van jouw ambities kun je je ontwikkelen tot bijvoorbeeld specialistisch adviseur of projectleider.

Binnen Witteveen+Bos werken in totaal circa 70 constructeurs en constructief projectleiders aan uitdagende constructieve vraagstukken.

De groep Havenconstructies, onderdeel van de product-marktcombinatie (PMC) Havens en scheepvaartwegen, werkt bijvoorbeeld aan projecten voor diverse terminals, afmeerconstructies en steigers in de havens van Rotterdam, Amsterdam, Eemshaven en Antwerpen.

Tevens werken wij aan diverse havenconstructies over de wereld, zoals in Dublin, het Caribisch gebied, de Baltische staten, Rusland, Indonesiƫ en Afrika (Benin, Nigeria).

In deze projecten heeft Witteveen+Bos naast een constructieve rol ook vele andere rollen, en zijn het bij uitstek projecten waarbij in gevarieerde teams wordt samengewerkt.

Vanwege de voorspoedige groei van onze advieswerkzaamheden zijn wij voor onze vestigingen Rotterdam en Deventer op zoek naar enthousiaste collega's.

Wat wij vragen

 • afgeronde wo-opleiding civiele techniek, met een afstudeerrichting op het gebied van constructies, constructieve waterbouw of een gelijkwaardige richting, waarbij werkervaring niet vereist is, of;
 • afgeronde hbo-opleiding civiele techniek met aanvullende opleiding(en) en minimaal vijf jaar werkervaring op het gebied van havenconstructies;
 • goede communicatieve vaardigheden en een ondernemende instelling;
 • zelfstandige, enthousiaste en collegiale werkhouding.
 • Wat wij bieden

 • uitdagende functie in een dynamische organisatie;
 • samenwerking met enthousiaste collega's in multidisciplinaire teams;
 • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid in projecten;
 • gedegen begeleiding en breed aanbod van in- en externe opleidingen;
 • speciaal opleidingstraject voor recent afgestudeerden : het 'Starterstraject';
 • marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • de mogelijkheid om deel te nemen aan ons aandelenparticipatiesysteem.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier