Kwaliteitscontroleur Betonfabriek
Werktijd Uitzendburo
Groningen, NL
6 dagen geleden

Niet het typische grijze beton, maar het type wat gebruikt wordt voor gevels en wat je terugziet in unieke gebouwen door het hele land wordt hier gebruikt.

In kleur, met steenstrips of met profiel.

Als kwaliteitsmedewerker bewaak je de voortgang van het uithardingsproces c.q. de betonkwaliteit door het doen van metingen, het analyseren en het eventueel ondernemen van actie hierop.

Je controleert de wapening ten opzichte van de tekeningen voorafgaand aan het afstorten en het eventueel adviseren van de betrokken medewerkers.

Daarnaast controleer je de maatvoering en de mal voorafgaand aan het storten en het eventueel adviseren van de betrokken medewerkers, je meldt eventuele onveilige situaties en doet verbetervoorstellen ten aanzien van veiligheid.

Ook doe je verbetervoorstellen ten aanzien van de betonkwaliteit en / of het proces aan de hand van uitgevoerde analyses.

Het gaat om een fulltime functie.

Hoe is het om daar te werken?

Het gaat om een kleine, platte organisatie met ca 50 medewerkers. Geen familiebedrijf, maar dit is wel het heersende gevoel onder de collega’s.

Salaris

Salaris is conform de cao betonproductenindustrie.

Je krijgt eerst een tijdelijk contract, met uitzicht op een.

Vakantiedagen en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao.

Je opleiding / diploma’s en ervaring?

Je hebt een MBO diploma en 3-5 jaar werkervaring.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier