Xamarin Developer
CareerValue B.V.
Wijchen, Netherlands
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

De Functie : Je gaat Agile te werk bij deze organisatie, samen met je collega's ga je voornamelijk bezig voor de zorgsector.

Je werkt samen met Designers, Testers en overige specialisten. De apps die je ontwikkelt ondersteunen hulpverleners in hun dagelijkse werkzaamheden, te denken aan verbetering in de communicatie of in logistieke processen.

De ontwikkeling van de apps is technisch uitdagend, en ze zijn zeer divers. Uiteraard houden jij en je collega's altijd de wens van de klant in het oog, zij moeten tenslotte tevreden zijn met de ondersteuning die jullie app biedt.

Jij daarentegen wil graag de verwachting van de klant overtreffen, net als je collega's, dat maakt dat jullie altijd een stapje extra zetten en de klant blijvend voorziet van verbeteringen op de bestaande apps.

 • Gevraagd Profiel : -je hebt een hbo opleiding afgerond in relevante richting; -je hebt aantoonbare ervaring in het ontwikkelen van apps;
 • goede ervaring met Xamarin; -communicatief vaardig; -je wordt graag technisch uitgedaagd. Arbeidsvoorwaarden : Je ontvangt een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, plus je komt te werken in een prettige omgeving waar jouw zakelijke en persoonlijke ontwikkeling voorop staat.
 • Heb je interesse in deze functie? Neem dan contact op met Denise Zwarts, via : denise careervalue.nl 06 3816 9945 Dienstverband : Vast Salaris : Afhankelijk van ervaring Specialisatie : Xamarin Gerelateerd : Vacature ontwikkelaar Xamarin, Xamarin developer, Mobile, Xamarin studio, Xamarin Android, apps

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier