Technisch Medewerker Automotive
Fource
Schiedam
5 dagen geleden

Wil jij als monteur meer met je auto technische kennis en onze klanten adviseren over welke auto-onderdelen zij nodig hebben?

Wil je daarnaast een uitdagende functie met een grote diversiteit aan vraagstukken binnen een internationale organisatie?

Dan spreken we je graag over de functie van Technisch Medewerker Automotive bij Fource in Schiedam!

Wat ga je doen?

Als Technisch Medewerker Automotive bij Fource ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klant over product technische vragen en zorg jij ervoor dat de klant een optimale service krijgt.

Met een ultiem klantgerichte instelling en inhoudelijke auto technische kennis beantwoord je de vragen van de klant over ons assortiment, het monteren van onze producten, storingen en garanties.

Jij weet de vraag van de klant op juiste waarde te schatten en bedient onze klanten zodanig dat de klant het juiste product bij ons besteld.

Ga jij een stapje verder voor de klant?

Tijdens een gemiddelde werkweek houd jij je bezig met het :

 • Adviseren van onze klanten over onze producten en dienstverlening;
 • Adviseren van onze klanten bij montage of storingen;
 • Verwerken en controleren van orders;
 • Afwikkelen van garantie aanvragen;
 • Aanmaken van documentatie suggesties.
 • Wie is onze ideale Technisch Medeweker?

  Voor deze functie van Technisch Medewerker Automotive zijn we op zoek naar een klantgerichte en communicatief vaardige collega.

  Weet jij met je auto technische kennis hoe onderdelen op een juiste manier vervangen dienen te worden en kan jij een diagnose stellen van mechanische- of elektronische- systemen van een auto?

  En weet jij dit op een juiste manier te vertalen naar de klant? Herken jij jezelf daarnaast in onderstaande kenmerken? Solliciteer dan direct!

 • Minimaal een opleiding tot 1ste monteur;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring met het sleutelen aan auto’s;
 • Ervaring met klantcontact is een pré.
 • Wat bieden wij?

  Als Technisch Medewerker Automotive krijg je een uitdagende functie met een grote diversiteit aan vraagstukken. Het ene moment ben je met Product Management bezig om vragen over het assortiment te beantwoorden en het andere moment ben je met logistiek in de weer om nog dezelfde dag een product richting de klant te krijgen.

  Daarnaast kom je terecht in een grote, internationale organisatie met een open en informele werksfeer. De afdeling Technische Binnendienst bestaat uit ongeveer 30 personen.

  Door de grote van de organisatie zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden en krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen door middel van opleidingen en trainingen.

  In die dynamiek vind je arbeidsvoorwaardelijk bij ons :

 • Een salaris dat past bij de zwaarte van jouw functie;
 • Personeelskorting;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, korting op diverse verzekeringen (collectieve zorgverzekering) en deelname aan bedrijfsfitness;
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis en de mogelijkheid om voordelig extra verlofuren te kopen;
 • Een persoonlijk keuzemenu, hiermee heb je de mogelijkheid om een deel van jouw arbeidsvoorwaarden af te stemmen op persoonlijke omstandigheden en wensen.
 • Wie zijn wij?

  Fource Automotive BV is onderdeel van LKQ Corporation en opereert vanuit haar eigen werknaam Fource Automotive BV. Vanuit 82 vestigingen in Nederland leveren we zo’n 250.

  000 verschillende auto-onderdelen aan onze opdrachtgevers. Samen met onze klant weten wat er leeft op het gebied van automaterialen, ook als het gaat om accessoires, equipment, gereedschap, banden en vloeistoffen.

  Wij beleveren onze opdrachtgevers secuur en razendsnel. Bovendien lopen we graag voorop in de markt en werken we actief en innovatief aan de toekomst van onze organisatie!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier