Gastvrouw/Gastheer Tuincafé
Intratuin
Emmen
2 dagen geleden

De Functie :

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste en representatieve collega die van werken in de horeca houdt maar dan met winkeltijden.

Maar nog veel belangrijker : een medewerker die het gastvrijheidsconcept beheerst en uitademt!! Je streeft ernaar om samen met het team een goedlopend tuincafé verder uit te bouwen zonder daarbij de kernkwaliteit uit het oog te verliezen : natuurlijk genieten, eten en drinken en onze gasten in de watten te leggen.

Flexibiliteit, zelfstandigheid, gastgerichtheid en resultaatgerichtheid zijn belangrijke steekwoorden die bij het uitvoeren van deze functie niet mogen ontbreken.

Je legt verantwoording af aan de leidinggevende van het tuincafé. Je bent mede verantwoordelijk voor het optimaliseren van de verkoop van de Horeca-afdeling door te zorgen voor een adequate presentatie en verkoop van producten, correcte gastgerichte inzet.

Je bent medeverantwoordelijk dat de HACCP-richtlijnen en de richtlijnen van de Intratuin-formule in acht worden genomen.

Profiel :

Een afgeronde (V)MBO opleiding genoten op het gebied van toerisme, horeca, bijvoorbeeld via het SVH als horeca assistent of gastheer / gastvrouw is een pre.

Je beschikt over een flexibele instelling en uitstekende sociale & communicatieve vaardigheden. Maar nog belangrijker, je beschikt over de nodige flair en bent gewoon aardig .

Uiteraard kun je goed samenwerken waarbij je een actieve en stimulerende rol hebt. Je bent een representatieve daadkrachtige persoonlijkheid en is gewend om op tempo te werken.

Wij zijn een dynamisch bedrijf dat zich kenmerkt door seizoensgebonden piek- en dalmomenten waarbij sprake is van werken op koopavonden en zon- en feestdagen.

Het werken met seizoensgebonden piek- en dalmomenten is daarom een geen probleem voor je.

Gezien onze toekomst visie gericht op het tuincafé gaat onze voorkeur uit naar een persoon die uit de horeca, catering of toerisme branche komt en die het gastvrijheidsgevoel tot in de tenen voelt .

Wat mag je verwachten als je aan de slag gaat bij ons!

Een leuke en afwisselende baan in een bloeiende, lichte en inspirerende omgeving. Salariëring en overige voorwaarden conform CAO Retail Non food en op basis van leeftijd.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier