Monteur Koeltechniek
Eminent Groep
Amsterdam, Noord-Holland
6 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Als servicemonteur koeltechniek werk je bij vaste klanten van de opdrachtgever. Jij zorgt er voor dat de koelinstallaties optimaal werken.

Jij bent voor de klant de specialist op het gebied van koelinstallaties. Jij verricht het onderhoud, pakt complexe storingen op, voert keuringen uit maar je past zelf ook koelinstallaties aan of vernieuwt deze.

Kortom, de functie van servicemonteur koeltechniek is een brede functie, waarbij geen dag hetzelfde is. Het is belangrijk dat jij als servicemonteur bekend bent met diverse koelinstallaties.

Deze koelinstallaties kunnen zijn : airconditioningsinstallaties, VRV / VRF klimaatsystemen, warmtepompen, gekoeld-watermachnies en koel- en vriesinstallaties.

Naast bovenstaande werkzaamheden ben jij in staat om je eigen werk te organiseren. Hiermee bedoelen wij dat jij zelf zorg draagt voor een planning, de juiste materialen en een juiste rapportage van de uitgevoerde werkzaamheden.

Jij houdt contact met jouw collega's maar ook met de klant. Kennis van de techniek is de basis, jij zorgt er voor dat jouw service uitstekend is en de klant tevreden is!

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier