Logistiek procesbegeleider
Olympia
Nieuwegein, NL
1 uur geleden
source : Uitzendbureau.nl

Ben jij klaar voor een stapje verder in de logistiek? Ga aan de slag als logistiek procesbegeleider bij een grote logistieke onderneming in Nieuwegein.

Met vier collega procesbegeleiders stuur je ieder een team aan van ongeveer 5 tot 15 orderpickers / inpakkers op het juist en tijdig verpakken van de orders voor de verzending.

Dagelijks ben je bezig met :

 • Uitgaande orders en productieopdrachten correct en efficiënt worden afgehandeld;
 • Orderpickers en inpakkers controleren op hun werkzaamheden / functioneren;
 • Tijdregistratie van orders en werkzaamheden;
 • Afdeling schoon en opgeruimd houden.
 • De werktijden liggen van maandag tot en met zondag van 8.00 tot 01.00 uur en tijdens drukke periodes, zoals nu, wordt er ook gewerkt in de nachten van 22.

  00 tot 7.00 uur. Arbeidsvoorwaarden

  Heb jij de ambitie om door te groeien dan is dat bij deze organisatie zeker mogelijk. Dat kan in de vorm van cursussen of opleidingen of misschien op den duur wel op andere afdeling zoals bijvoorbeeld werkvoorbereider, customer service medewerker of teamleider.

  Als je laat zien wat je kan dan zal je zeker opvallen!

  Dit betreft een baan met uitzicht op een vast dienstverband bij onze opdrachtgever. De eerste periode zal je via Olympia een contract voor bepaalde tijd krijgt waarna je bij goed functioneren in dienst zal treden bij onze opdrachtgever.

  De baan is fulltime in te vullen voor 32 tot 40 uur per week. Het salaris hangt af van je leeftijd en de ervaring die je meebrengt en ligt tussen de € 1900,- en € 2050,- bruto per maand.

  In de nachten en weekenden zijn er aantrekkelijke toeslagen tot wel 150%.

  Daarnaast bouw je 10% vakantie uren en 8% vakantiegeld op als je komt werken via Olympia. Je reiskosten worden vergoed á € 0,19 cent per kilometer ongeacht waar je woont.

  Vaardigheden

  Om deze leidinggevende rol succesvol te vervullen zoeken we iemand met een sociaal en positief karakter. Je zit vol positiviteit en kan anderen daarmee motiveren en creëert daardoor een gezellige werksfeer.

  Daarnaast vinden we het belangrijk dat je :

 • Bekend bent met het logistieke proces en al wat leidinggevende ervaring hebt opgedaan;
 • Eerder hebt gewerkt als magazijnmedewerker of logistiek medewerker;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Ervaring hebt met computers en eerder hebt gewerkt met orderverwerkingssystemen.
 • Over de werkgever

  Onze opdrachtgever werkt dagelijks met meer dan 150 enthousiaste medewerkers hard om de bestellingen op tijd te laten bezorgen bij de consumenten.

  Met diverse webshops in beheer werkt men met kleding, huis- en tuinartikelen en kleine elektronica (over het algemeen geen zware producten).

  De samenstelling van de collega's is heel divers zo heb je te maken met verschillende nationaliteiten, leeftijden en vaste en flexwerkers.

  Er heerst binnen de organisatie een gezellige, sociale werksfeer waar hard gewerkt wordt maar ook genoeg ruimte is voor ontspanning.

  De kantine is helaas niet open vanwege corona maar op verzoek kan je 's avonds nog wel een hapje mee eten.

  De feestmaand komt eraan dus de verwachting is dat de orders wederom zullen toenemen. Onze opdrachtgever staat dan ook te popelen om extra versterking.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier