Projectcoördinator
Eminent
Amersfoort, NL
6 dagen geleden
source : Bouwvacatures

Voor onze opdrachtgever, een specialist in het renovatie en onderhoud, zijn wij op zoek naar een projectcoördinator. Ben jij bekend met BIM en RGS en wil jij je bezighouden met diverse projecten?

Lees dan snel verder!In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het eindresultaat van een project. Samen met collega’s maar ook met externe partijen zorg jij ervoor dat dit doel behaalt wordt.

Het is dus van belang dat jouw communicatieve vaardigheden op hoog niveau zijn. Het voeren van gesprekken met architecten en opdrachtgevers is voor jou geen enkel probleem.

Jij zal je verder bezighouden met het maken van prijsafspraken met leveranciers en onderaannemers. Bij voorkeur heb je hier al ervaring mee.

Net zoals met het voorbereiden van werkzaamheden in Revit en BIM. Met jouw organisatorisch vermogen maak je gemakkelijk planningen en hier stuur je ook op aan.

Pull planning is dan ook geen onbekend begrip voor jou. Daarnaast zorg jij ervoor dat alle materialen op het juiste moment aanwezig zijn. Efficiëntie staat voorop!

Interesse? Neem contact op met Mariëlle Blom, 06 - 18 73 33 65, m.blom eminentgroep.nl

Functieeisen

 • Je hebt minimaal een mbo- diploma bouwkunde in bezit
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • Je wilt je de nieuwste technieken eigen maken
 • Je bent een echte coördinator en weet mensen om je heen te motiveren en overtuigen
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Amersfoort
 • Bedrijfsomschrijving

  Onze opdrachtgever is specialist in het renovatie en onderhoud. Met veel woningcoöperaties als klant zorgen ze iedere dag voor tevreden bewoners.

  De organisatie bestaat uit zo’n 200 medewerkers verdeelt over 12 vestigingen. Op iedere vestiging heerst de familiesfeer en collegialiteit is zeker overal het kernwoord.

  Jij komt te werken op de nieuwe vestiging in Amersfoort. Met zo’n 15 directe collega’s ga je een hecht team vormen. Naast het gezamenlijk nastreven van de organisatiedoelen is er ook veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

  Met een goed inwerktraject, cursussen die worden aangeboden en meerdere evaluatiemomenten in het jaar zorgt onze opdrachtgever goed voor haar medewerkers.

  Wil jij zowel werken in een fijn team als werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Solliciteer dan snel!

  Arbeidsvoorwaarden

 • Aantrekkelijk salaris conform bouw-cao;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden als bouwpensioenfonds, doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden, auto van de zaak;
 • Het betreft een fulltime functie, 32-36 uur is bespreekbaar;
 • Jouw vestiging is Amersfoort, de projecten vinden voornamelijk plaats in Midden- Nederland.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier