Cardiac Care verpleegkundige in opleiding
Diakonessen
Utrecht
4 dagen geleden

Hier kom je te werken

Het Diakonessenhuis is een ziekenhuis met locaties in Utrecht, Zeist en Doorn. Op locatie Utrecht bevindt zich afdeling EHH / CCU, welke recent is gerenoveerd en uitgebreid.

Meer ruimte, een hogere opnamecapaciteit en de nieuwe HCK staat midden op onze afdeling. Verder is er mogelijkheid voor het uitvoeren van onderzoeken zoals ergometrie, echocardiografie, TEE, etc.

De afdeling heeft plek voor 15 patiënten met zowel EHH- als CCU-zorgvragen.

Ben jij een verpleegkundige met ambitie en affiniteit met Cardiac Care? Dan geven wij je de kans om opgeleid te worden tot CC-verpleegkundige op een vooruitstrevende EHH / CCU!

Dit ga je doen

De opleiding duurt een jaar. Als je geen werkervaring hebt met de cardiologische patiënt, dan ga je eerst een korte periode op verpleegafdeling cardiologie werken.

Eenmaal in opleiding op de EHH / CCU is er ruimte om dingen te zien en te leren. Gaandeweg krijg je meer verantwoordelijkheden.

Aan het einde van de opleiding kun je een goede triage en spoedeisende zorgverlening uitvoeren bij een EHH-patiënt, als ook hoog complexe zorg leveren aan een instabiele CCU-patiënt.

Ook leuk is dat er mogelijkheden zijn tot uitbreiding van jouw functie. Denk bijv. aan werken op de HCK, deelnemen aan ICT-gerelateerde werkgroepen of ALS-trainingen geven.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier