Calculator Tenderfase
Louwman Group
Vianen, NL
6 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als Calculator Tenderfase werk je nauw samen met de bidmanagers en relatiemanagers binnen Louwman Care. Samen met de Tenderdesk van Louwman breng je offertes uit.

Met het team gaan jullie voor het hoogst haalbare, zoveel mogelijk tenders winnen! Jaarlijks gaat het om zo’n 30 aanbestedingen.

De aanbestedingen waar we ons op inschrijven betreffen de inzet van WMO hulpmiddelen binnen Gemeentes. Met als doel de inwoner zolang mogelijk mobiel te houden.

In jouw rol als Calculator Tenderfase ben je de onmisbare schakel in dit traject. Je beoordeelt het bestek of de offerteaanvraag op uitvoerbaarheid.

Indien dit in jouw optiek passend is voor Louwman Care bereken je het totale aanbod voor de tender. Op basis hiervan ga je in gesprek met het MT van Louwman Care en de diverse accountmanagers.

Ervan uitgaande dat jij de winnende prijs berekent, houd jij gedurende het contract de winstgevendheid in de gaten en verricht je, indien noodzakelijk, nacalculaties.

Voor deze rol adverteren we met de functie benaming van Calculator. Mocht het tot een arbeidsovereenkomst komen dan kom je in dienst bij Louwman Care in functie van Tender Controller.

Wie ben jij?

Je bent in staat om informatie te vertalen naar de verschillende lagen binnen de organisatie. Daarnaast communiceer je duidelijk en beschik je over een analytische instelling.

Verder beschik je over :

 • een afgeronde opleiding op HBO of WO-niveau in de richting van bedrijfseconomie of bedrijfskunde;
 • heb je (ruime) ervaring in het werken met Excel;
 • een teamspirit, je weet dat je samen met je collega’s tot mooie successen kan komen.
 • Wat bieden wij jou?

 • een salaris tussen de € 2800 en € 3500 bruto per maand op basis van 40 uur;
 • de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en door te groeien binnen Louwman Group;
 • flexibele arbeidstijden op locatie of thuis;
 • een dynamisch en inspirerend werkklimaat binnen een informeel familie bedrijf.
 • Wil jij als Calculator Tenderfase meebouwen aan de toekomst van Louwman Group?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier