C# ontwikkelaar gezocht, academisch niveau, goed salaris (Delft)
Blaak Selectie for .NET
Rotterdam, Nederland
1 dag geleden

Ben je als .NET ontwikkelaar op zoek naar een (nieuwe) analytische uitdagende baan? Een baan waar je te maken krijgt geavanceerde wiskundige modellen?

Dan zou deze organisatie je dit kunnen bieden.

Voor een organisatie in Delft zijn we momenteel op zoek naar .NET ontwikkelaar met een academisch niveau en kennis of affiniteit met het bouwen van modellen, dataprocessen en applicaties in .

NET C#. De organisatie houdt zich bezig met het leveren van zeer specifieke diensten voor de financiële sector en doet veel zaken met grote financiële instellingen.

Het gaat hier om een kleinere organisatie van circa 15 mensen waarvan 5 programmeurs (allen met universitaire opleiding).

Er wordt gewerkt aan verschillende systemen waarvan de meest web based. Daarnaast hebben ze nog een applicatie die mobile moet gaan werken.

Technieken die ze gebruik zijn onder meer; SQL, Javascript, Angular, jQuery, ASP.NET, MVC en .NET Core

Ze zijn vooral op zoek naar een slim persoon. Sowieso iemand met een afgeronde universitaire opleiding, met een sterke voorkeur de TU Delft.

Verder is het van belang dat je kennis hebt van .NET en bij voorkeur de bovengenoemde technieken.

Buiten een analytisch uitdagende omgeving biedt deze organisatie een uitstekende salaris met een 13de en 14de maand.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier