Manager Data Quality
Aldi
Culemborg, NL
5 dagen geleden

ALDI is de uitvinder van discount en staat voor eenvoud : wij houden het simpel. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is dit precies waar het ons om gaat.

Als uitvinder van discount is het onze missie om boodschappen doen zo simpel mogelijk te maken voor onze klanten. Wij zetten ons dagelijks in om discount opnieuw uit te vinden, om de klant elke keer opnieuw van slimme, eenvoudige oplossingen te voorzien.

Wij zijn uitvinders. Wij zijn trots op wat we samen bouwen. Wij zijn medewerkers met POWER.

Onze Manager Data Quality is verantwoordelijk voor het monitoren van de data kwaliteit en het verbeteren van de kwaliteit, zowel van data als de bijbehorende processen voor ALDI in Nederland.

Je werkt hierbij nauw samen met het nationale IT team en het internationale Data & Analytics Competence Centre

In nauwe afstemming en samenwerking met de Director Data & Analytics ben je verantwoordelijk voor het voor het opzetten en onderhouden van de quality roadmap .

Last but not least ben je de Single Point of Contact (SPOC) voor alle nationale data kwaliteit topics.

Jij bent een breed geïnteresseerde en oplossingsgerichte analyticus, die goed in staat is de vertaalslag te maken van vraag naar aanbod.

Met jouw enthousiasme voor data en data kwaliteit weet jij anderen te inspireren om data-gedreven beslissingen te nemen

Verder voldoe je aan de volgende punten

 • Afgeronde opleiding op gebied van Economie, Econometrie of toegepaste economische wetenschappen
 • Minimaal 2-3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
 • Kennis van PowerBI of vergelijkbaar
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Uitstekende communicatieve / presentatie vaardigheden
 • De waarden van ALDI zijn eenvoud, verantwoord en betrouwbaar. Hier handelen we dagelijks naar. Werken bij ALDI betekent uitgedaagd worden om het maximale uit ALDI, je team en jezelf te halen.

  Bij onze organisatie past een enthousiaste persoonlijkheid. Mensen die initiatief tonen, assertief en ondernemend zijn - dat zijn onze talenten van de toekomst.

  Wij hebben oog voor en bieden ondersteuning bij jouw persoonlijke ontwikkeling. En dit alles in een dynamische en internationale werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden.

  Wat wij jou te bieden hebben :

 • Een goed salaris, passend bij jouw ervaring
 • 30 vakantiedagen
 • 8% vakantietoeslag
 • pensioenregeling conform Bedrijfstak Pensioenfonds Levensmiddelen (BPFL)
 • Moderne werkomstandigheden zoals de mogelijkheid en faciliteiten om vanuit huis te werken, inclusief laptop, telefoon en thuiswerkvergoeding
 • Reiskostenvergoeding voor de dagen dat je naar kantoor gaat
 • collectieve zorgverzekering
 • ALDI vernieuwt! Wij bieden je alle ruimte om jezelf door te ontwikkelen en mee te groeien met onze toffe organisatie! Doe jij mee?

  Benieuwd naar de stappen die ALDI zet op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen? Neem een kijkje op http : / / www.aldi.nl / verantwoord .

  Een e-assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Ook voert ALDI een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel (FAD) uit, of vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overhandigen bij indiensttreding.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier