HBO Meewerkstage Marketing Communication - 40 uur- Raamsdonksveer
Louwman Group
Raamsdonksveer, NL
4 dagen geleden

Toyota en Lexus : Branding Campagnes Content- Merkactivatie Evenementen - Photoshop. Als dat de items zijn waar jij enthousiast van wordt, die jou aanspreken en waaraan je samen met ervaren campagnemanagers wil werken, word dan stagiair bij in het Campagneteam bij Marketing Communication!

Wie zijn wij?

Louwman & Parqui is verantwoordelijk voor de marketing en verkoop van alle Toyota en Lexus modellen in Nederland. Samen met de dealers werken we aan het versterken van onze marktpositie.

Zowel de particulier als zakelijke markt. Onze strategisch doelstellingen worden door zo'n 130 gemotiveerde medewerkers gerealiseerd.

Binnen Louwman & Parqui staan service, betrouwbaarheid, passie voor auto’s en professioneel zaken doen, centraal. Wij streven naar perfecte kwaliteit, maximale klantenloyaliteit en een bedrijfsresultaat dat continuïteit garandeert

Wie zoeken wij?

Wij zoeken vanaf september 2020 een HBO-student met Photoshop en editing skills (studierichting Marketing / Communication) die graag een meewerkstage (geen grootschalig onderzoek) bij Toyota wil doen voor de afdeling Marketing Communication.

Wat ga je doen?

Samen met campagnemanagers, een brand activation- en een social media & content manager werk je aan doelgroepgerichte campagnes waarbij je briefings opstelt, zorgt voor optimale inzet van on- en offline kanalen en creëer je content.

Ook leer je producties en evenementen voor te bereiden en te organiseren . Op het gebied van branding bewaak en ontwikkel je de merkwaarden en het merkimago van Toyota en Lexus en houd je nauwlettende de tone of voice in de gaten.

Wat bieden wij jou?

Bij ons ga je aan het werk met de kennis en vaardigheden die je tot nu toe tijdens je opleiding hebt verkregen. Je krijgt een unieke kans om mee te werken op een afdeling waar het nooit saai is maar er altijd wat te beleven valt! Uiteraard word je goed begeleid door ervaren campagnemanagers.

Er is veel te leren en ook wij leren graag iets van jou! Verder bieden we je :

 • een mooie stagevergoeding en reiskostenvergoeding;
 • een fijne werkplek op een prachtige locatie in Raamsdonksveer (omgeving Breda);
 • en last but not least : veel ruimte voor zelfstandigheid, initiatief en creativiteit.
 • Ben je enthousiast?

  En heb je een passie voor auto’s en een rijbewijs? Ben je tekstnauwkeurig en handig met Photoshop en social media, is werken in teamverband voor jou vanzelfsprekend maar kun je ook prima zelfstandig werken?

  Durf je vragen te stellen en lef te tonen? Dan komen we graag met je in contact. Wij kijken ernaar uit om je een onvergetelijke stage te bezorgen waarbij je een hoop gaat leren en waarbij je vanaf dag 1 volledig meedraait in het Campagneteam.

  Wil jij deze uitdaging aangaan? Solliciteer dan direct op deze vacature via de sollicitatiebutton!

  Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Bel dan met John de Wit (Senior Campagnemanager) via 06-83234939.

  U hebt uw sollicitatie al verzonden met behulp van dit e-mailadres. Als u uw sollicitatie wilt aanpassen, neemt u contact op met de contactpersoon.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier