Medewerker verkoop binnendienst
WerkTalent
Rotterdam, NL
2 dagen geleden

In deze voltijd functie ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je bewaakt de orderstroom van intake (webshop, telefoon en via accountmanagers) tot uitlevering.

Je bent in staat om verkoopsignalen op te pikken en weet hier op in te spelen. Je brengt offertes uit en bespreekt orders met de klant.

Daarbij voorzie je onze klanten van (product)advies. Naast de commerciële werkzaamheden zul je ook een aantal verkoop ondersteunende taken uitvoeren.

Je kunt hierbij denken aan contractbeheer en het beheer van prijslijsten. Een combinatie van zowel commerciële als technische (IP-

kennis heeft daarom de voorkeur.

Functieeisen

We zijn een klein, dynamisch team met een echte Rotterdamse mentaliteit. We helpen elkaar waar nodig en spreken elkaar aan op onze verantwoordelijkheden.

Iedereen binnen ons team houdt van uitdaging en van snel schakelen. We zetten ons voor 100% in voor onze klant en onze mooie productlijnen.

We werken hard en maken veel lol. Daarbij staat menselijkheid’ bij ons in hoog in het vaandel.

 • MBO / HBO diploma (Sales, Marketing, ICT, Elektrotechniek of Elektronica);
 • Aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie Commercieel, communicatief en administratie sterk;
 • Full-time beschikbaar;
 • Woonachtig in omgeving Rotterdam;
 • Bedrijfsomschrijving

  Onze opdrachtgever is al bijna 10 jaar een van de meest innovatieve distributeurs op security gebied in de Benelux. Zij brengen beveiliging en IP-

  technologie samen tot een optimaal systeem voor de eindgebruiker. Zij verzorgen de (exclusieve) distributie van de nieuwste IP-

  beveiligingsproducten zoals bijvoorbeeld beveiligingscamera’s, video intercom en VMS. Hun kracht ligt in het bieden van de juiste en unieke security-oplossing voor de klanten.

  Vanwege de expertise in de wereld van ICT en beveiliging, bieden zij verregaande service, kennisdeling en advies aan dealers en installateurs.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden
 • Volgen van technische producttrainingen
 • Prima doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie
 • Contract voor bepaalde tijd;
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier