Verkoopmedewerker PIECES
Bestseller NL (Doek Retail)
Gouda, NL
11 dagen geleden

WE ARE LOOKING FOR YOU! Voor ons PIECES filiaal te Gouda zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven : Verkoopmedewerker PIECES Is mode jouw passie?

Volg je de laatste trends en heb je altijd voor een internationaal modelabel willen werken? Dan hebben wij de baan voor jou.

Als verkoopmedewerker adviseer je klanten bij het uitzoeken van een nieuwe garderobe. Hierbij ga je zowel klantgericht als verkoopgericht te werk.

Je beschikt over een grote dosis enthousiasme en hebt bovendien goed oog voor detail. Wat bieden wij? Je komt te werken in een dynamische werkomgeving met een hecht team collega's.

Collegialiteit, zelfstandigheid en plezierig werken staan voorop. Daarnaast bieden wij diverse doorgroeimogelijkheden en ben je verzekerd van uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Durf jij de uitdaging aan binnen deze wereldwijd groeiende modeketen? En ben je per direct beschikbaar? Stuur je sollicitatiebrief met CV o.

v.v. vacature verkoopmedewerker Pieces Gouda via de onderstaande button. Acquisitie n.a.v. deze advertentie is niet gewenst.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier