Vacature Rijschool Willemsen freelance rijinstructeur B in Krommenie
Rijschool Vacatures
Arnhem, Gelderland, nl
7 dagen geleden
source : Jobbird

Rijschool Willemsen

Welkom op de site van rijschool Willemsen.

Wanneer je een rijschool zoekt waar je kunt leren autorijden op een hoog en veilig niveau, dan ben je bij ons aan het goede adres.

Wij zijn een kleine rijschool en kunnen hierdoor onze leerlingen de aandacht geven die zij individueel nodig hebben.

Regelmatig komt het voor dat er weinig tot geen sprake is van opbouw in de rijlessen, of waarbij de instructeur een inactieve rol speelt.

Je vraagt je dan af wat je gaat leren, of je wel iets leert en wanneer je geheel klaar bent voor het praktijkexamen. Bij rijschool Willemsen zal je dat niet overkomen.

Wij werken gestructureerd volgens een lesplan. We overleggen samen over minder of meer lessen en wanneer je toe bent aan de tussentijdse toets (TTT) en het praktijkexamen.

Op deze manier weet je altijd op tijd waar je aan toe bent en kom je financieel niet voor verrassingen te staan.

Tijdens onze lessen gebruiken wij digitale leskaarten van PlanGo. Door dit systeem worden je resultaten real-time bijgehouden.

Wij kunnen op deze manier goed inspelen op jouw specifieke behoeften en als leerling heb je altijd direct inzicht in je vorderingen.

Je eigen vorderingen kun je op je mobiel bekijken. Het voordeel van dit systeem is dat onze lessen altijd aan jouw niveau en tempo worden aangepast.

Functie

Als freelance rij-instructeur begeleidt je zelfstandig de leerlingen en bereidt ze voor op het examen. Doelstelling is een 100% slagingspercentage voor jouw kandidaten.

Hiernaast behoort tot je werkzaamheden ook het inplannen van leerlingen, het contact onderhouden met leerlingen en werven van leerlingen.

Functie-eisen / competenties

Functie-eisen : In het bezit zijn van een geldig instructeur bewijs categorie B Uitstekende theoretische kennis van het verkeer vaardigheid om leerlingen in te kunnen plannen, Woonachtig in omgeving Arnhem / Dieren / Heteren, zelfstandige werkhouding, geen 09.

00 tot 17.00 mentaliteit, goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift , spontaan, enthousiast, geduldig, klantgericht en je hebt passie voor het vak’

Rijschool Willemsen

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier