Arts assistent Neurologie (ANIOS)
Gelre
Apeldoorn, Netherlands
32 dagen geleden

Afdeling

Omringd door een enthousiast team van acht neurologen, collega arts-assistenten, coassistenten en een uitstekend opleidingsklimaat bouw je mee aan kwalitatief hoogstaande patiëntenzorg.

De vakgroep omvat een team met diverse subspecialisaties zoals MS, Parkinson, neuro-oncologie, neurovasculair, hoofdpijn, neuromusculair en kinderneurologie.

Tevens participeert de vakgroep in twee expertise centra : het Lyme centrum en het Apeldoorns Duizeligheidscentrum.

Werkzaamheden

De werkzaamheden worden verricht op de verpleegafdeling neurologie, op de polikliniek en op de spoedeisende hulp. Tevens worden er consulten op andere verpleegafdelingen verricht.

Ons aanbod

Wij bieden een contract voor 38 uur per week. Na aanvang van je contract krijg je van ons een uitgebreid tweedaags introductieprogramma aangeboden.

Het betreft een aanstelling in een afwisselende en leerzame werkomgeving voor de duur van 12 maanden met mogelijkheid tot verlenging.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier