Traineeship tot Verzekeringspecialist
M Consulting
Apeldoorn, Noord-Holland, nl
6 dagen geleden
source : Jobbird

Wil jij het verzekeringsvak ontdekken en ervaring opdoen bij de grote verzekeringsmaatschappijen?

Onze opdrachtgever is een snel groeiende organisatie op gebied van detacheren en opleidingen voor banken en verzekeraars in Nederland.

Er heerst een dynamische, frisse en informele sfeer echter staat professionalisme voorop. Om de groei te kunnen garanderen start men met een traineeprogramma met als doel om recent afgestudeerde, leergierige Hbo-

ers en WO-ers te laten groeien tot verzekeringspecialist.

In deze functie zal je gedurende een periode van ongeveer 1,5 jaar gevormd worden tot een ervaren verzekeringspecialist.

Dit zal gebeuren door kwalitatief hoogwaardige opleidingen en doordat je al snel je kennis mag gaan toepassen bij banken en verzekeraars.

Naar mate je meer kennis en ervaring kan inbrengen zal je meer uitdagende projecten toegewezen krijgen. De projecten vinden zowel plaats vanuit de frontoffice (sales en advies) als de backoffice (commercieel / administratief ondersteunend) in het particuliere en zakelijke segment.

Deze veelzijdige projecten kunnen in heel Nederland plaatsvinden dus er bestaat een kans dat je regelmatig moet reizen. De nadruk ligt echter op de Randstad.

Voor deze functie heb je

 • Een recent afgeronde, relevante HBO- of WO-opleiding aangevuld met niet meer dan twee jaar werkervaring;
 • Je vindt het een uitdaging om in afwisselende omgevingen te werken en past je hier makkelijk op aan;
 • Je hebt geen bezwaar tegen reizen;
 • je bent bij voorkeur centraal in Nederland woonachtig;
 • Je bent commercieel maar ook analytisch goed onderlegd, communicatief vaardig, contactueel sterk en flexibel.
 • Je bent in het bezit van het rijbewijs B en kunt snel starten.
 • Onze opdrachtgever biedt je een carrière binnen een dynamische en snel groeiende organisatie. Naast een kwalitatief sterk, op maat gesneden traineeprogramma ontvang je een marktconform startsalaris en een leaseauto.

  Afhankelijk van het tempo van jouw ontwikkeling zijn er volop doorgroeimogelijkheden en prima kansen om je salaris mee te laten groeien.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier