Tester Philips
Randstad
Best, NL
3 uur geleden
source : Werkzoeken.nl

Lever jij graag een maatschappelijke bijdrage door middel van medische innovatie? Heb jij ervaring met electronica en / of mechatronica?

Kom dan werken als systeemtester bij Philips Healtcare.

Wat ga je doen?

Je komt voor langere tijd te werken op de afdeling Refurbished Systems als fulltime systeemtester. Refurbished Systems is gespecialiseerd in het opknappen en opnieuw in de markt brengen van gebruikte medische apparatuur.

Deze opgeknapte apparatuur wordt bijvoorbeeld gebruikt in de praktijkkamers van universiteiten. Als systeemtester ga jij de medische systemen, waaronder MRI-

scanners, controleren en testen. Hierbij los jij storingen als geen ander op. Dit doe je allemaal in samenwerking met de troubleshooter.

Naast deze taken bouw je de body coil in het systeem, waarbij je mechanische werkzaamheden verricht. Dit laatste is echter een kleiner onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden in de functie als systeemtester.

Wat vragen wij van jou?

 • Je beschikt over minimaal een mbo niveau 4 opleiding in de richting van elektronica / mechatronica.
 • Je hebt ervaring met het lezen van technische tekeningen, zowel elektrisch als mechanisch. En je kunt aan de hand van een stroomkring-
 • schema uitleggen hoe een schakeling werkt.

 • Je bent accuraat in je werk; je kent en houdt je aan de voorschriften die gesteld worden.
 • Je hebt geen moeite om te werken volgens geldende (veiligheids)regels.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je bent een teamplayer.
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een pré.
 • Wat bieden we jou?

 • Afhankelijk van opleiding en werkervaring bieden wij een aantrekkelijk salaris vanaf €2600,- bruto per maand aan (exclusief reiskosten, vakantiegeld en vakantie-uren).
 • Interne opleidingen en jouw ontwikkeling staan centraal in deze functie.
 • Je zult een functie krijgen welke voor langere tijd is.
 • Is jouw interesse voor deze functie gewekt? Klik dan op de solliciteer-button of stuur je CV en motivatie door via onderstaande gegevens.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

  We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

  Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

  Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier