Client Intelligence Data Consultant
Conduent, Inc.
Rotterdam, Holland,Zuid ,Netherlands
25 dagen geleden

Description

Als data analist maak je deel uit van het team Client Intelligence binnen Conduent Customer Experience Europe. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps (front-

end) in ons dynamisch reporting platform (QlikSense), het analyseren van datasets en het interpreteren van deze analyseresultaten.

Op basis van deze analyses geef je data driven advies aan de operationele afdelingen binnen de organisatie. De apps die je ontwikkelt worden zo ingezet dat ze doorlopend en real time verschillende afdelingen van informatie voorzien.

Je benut de vrijheid in het bedenken en ontwikkelen van je analyses en komt proactief met verbetervoorstellen. Je doet dit alles voor verschillende operationele teams binnen Conduent waarbij je schakelt met data analisten binnen deze teams en hun werkzaamheden coördineert.Jouw taken :

 • Analyseren van complexe datasets en het vertalen van je bevindingen naar concrete verbeteradviezen;
 • Visualiseren van data door middel van ontwikkelen van QlikSense apps (front-end);
 • Coördineren van werkzaamheden van data analisten uit operationele teams;
 • Proactief aandragen en uitwerken van verbetervoorstellen;
 • Wat vragen wij van jou?

 • Een afgeronde data-gerelateerde HBO opleiding;
 • Sterke analytische en communicatieve vaardigheden;
 • Hands-on ervaring met maken van data analyses;
 • Ervaring met gebruik van QlikSense is een pré;
 • Voldoe je niet perfect aan de bovenstaande eisen maar denk jij ons te kunnen overtuigen van het feit dat jij de capaciteiten, drive en ambitie hebt om je de bovenstaande skills snel eigen te maken, dan horen wij dat ook graag!Waarom werken bij Conduent?

  Conduent heeft een prettige dynamische werkomgeving in combinatie met een informele werksfeer. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en het nemen van initiatieven.

  Werktijden en locatie zijn flexibel, deze functie kan vervult worden vanuit Conduent locatie Rotterdam, Tilburg en Maastricht.

  Af en toe vanuit huis werken is geen probleem. Het betreft een tijdelijke functie ter vervanging van zwangerschapsverlof (+ / -

  6 maanden per juni). De salarisindicatie bedraagt €2200 - €3000 bruto per maand o.b.v. een fulltime aanstelling (afhankelijk van werkervaring en / of opleiding).

  Solliciteren bij Conduent? Zo werkt het :

  De contactpersoon voor deze vacature is Britte van Dongen. Mail je CV en motivatie naar . Een assessment kan onderdeel van de procedure zijn.

  Customer Care

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier