Startend / Junior Servicemonteur
Flexibility
Zaltbommel
12 dagen geleden

Voor een opdrachtgever in Zaltbommel zijn wij, ter uitbreiding van het huidige team, op zoek naar een Startend / Junior Servicemonteur.

Je gaat naar klanten om (preventief) onderhoud te verrichten en storingen op te lossen aan (fijne) electrotechnisch apparatuur.

Je bent de expert van de organisatie op het gebied van reparatie, onderhoud, service en validatie. Je onderhoudt de relatie met de klant en ze weten dat als jij komt, de storingen snel zijn verholpen.

Daarnaast assembleer en monteer je ook apparatuur wat klanten besteld hebben en ga je de order bij de klant installeren.

Je bent dus werkzaam in zowel de werkplaats als de buitendienst.

Het betreft een fulltime functie in een groeiende gedegen organisatie waar volop mogelijkheden zijn voor scholing en ontwikkeling.

Wat vragen wij

 • MBO in technische richting, bij voorkeur Electrotechniek;
 • Ervaring / affiniteit met koeltechniek / STEK of bereid hiervoor een opleiding te volgen;
 • Kunnen lezen van electrische schema's;
 • Flexibel, geen 9-5-mentaliteit, nauwkeurig, betrokken, stressbestendig, pro-actief en daadkrachtig;
 • Gemotiveerd en enthousiast;
 • Wat bieden wij

  Wij bieden een afwisselende baan in een dynamische informele werkomgeving in een technische organisatie. Het betreft een fulltime baan waarbij je direct in dienst gaat bij de opdrachtgever middels een tijdelijke overeenkomst met een marktconform salaris.

  Bij goed functioneren zijn er mogelijkheden voor een vaste aanstelling.

  Heb je interesse in deze functie mail dan je CV inclusief pasfoto, motivatie en salarisindicatie naar angela.baggerman flexibility.

  nl. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Flexibility Zaltbommel - Geldermalsen, Angela Baggerman, 06-53181708.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier