Schilder (Onderhoud) regio Amsterdam
Special Projects Zuid
Amsterdam, NL
22 uur geleden

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde schilders voor onderhouds- en renovatieschilderwerk van diverse soorten vastgoed (particulier als bedrijven / woningstichtingen, etc.

Kortom; het voorbewerken (schuren, plamuren, afkrabben) van de ondergrond, behandelen van houtrot en het afwerken hiervan.

Lakken / sausen / rollen etc. Ben je ook bedreven in het behangen (o.a. vliesbehang) is dit een pré! Onze opdrachtgever heeft werk tot het einde van het jaar en waarschijnlijk langer.

Je bent dus (bij gebleken geschiktheid) verzekerd van langdurig werk met kans op vast!

Functie-eisen :

Het is belangrijk is dat je zeker 2 jaar aantoonbare en relevante werkervaring hebt als schilder. Je hebt geen hoogtevrees omdat de werkzaamheden soms ook op (afgeschermde) steigers plaatsvinden.

Je bent zelfstandig, nauwkeurig en flexibel inzetbaar (geen 9-5 mentaliteit). Bij voorkeur ben je in het bezit van rijbewijs B, en heb je eigen vervoer.

Bezit van een VCA certificaat is bij enkele opdrachtgevers een eis maar soms niet persé nodig. Heb je dit certificaat niet, maar ben je bereid dit te behalen kan Alertec / Special-

Projects je hier behulpzaam mee zijn.

Arbeidsvoorwaarden

Bij gebleken geschiktheid en tevredenheid, zal je na dit project worden ingezet op andere projecten. Je bent dus verzekerd van werk voor een langere periode.

Ben jij snel inzetbaar en niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Neem contact op met Special-Projects Zuid : 088-

4004565 of stuur je CV met motivatie per e-mail :

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier