Magazijnmedewerker in de regio van Rotterdam
Recruitnow
Berkel en rodenrijs, Nederland
10 dagen geleden

Wil jij aan de slag bij een van de grootste pakketdiensten van Europa? Wil jij een baan die ideaal te combineren is met school, andere banen of andere zaken die jouw overdag bezighouden?

Bekijk dan deze vacature als magazijnmedewerker bij DPD Berkel en Rodenrijs!Hoe ziet jouw toekomstige baan eruit?Jij gaat aan de slag in een groot en gezellig internationaal team.

Hier werken jullie samen om alle pakketpost af te handelen om alles tijdige te verzenden. Dit is hard werken maar wel met een gezellig team.

Dit doe je in de avond- en nachturen met tijden van : Avonddienst : 15.00 uur tot 21.00 uurAvonddienst : 21.15 uur tot 01.

00 uurNachtdienst : 01.00 uur tot 08.00 uurNachtdienst : 01.00 uur tot 09.00 uurEen keer in de 4-weken werk je ook een maandagochtend van 06 : 00 uur tot 09 : 00 uur.

Eens in de 2 weken werken je maandagochtenddienst. En daarnaast ben je lekker in de weekenden vrij! Want de laatste dienst eindigt vrijdag op zaterdagnacht.

Dit krijg jij van ons : We gaan samen met jou werken om een leuke carrière met jou op te bouwen. Dit doen we door te letten op persoonlijke aandacht en doorgroeimogelijkheden.

Als je het goed doet, kun je snel doorgroeien naar een functie als scanner. Daarnaast kun je bij deze vacature als magazijnmedewerker rekenen op : -

 • Salaris van € 9,94 bij 22 jaar en ouder;- Toeslag van 30% over gewerkte uren van 20 : 00 uur tot 24.00 uur;- Toeslag van 45% over gewerkte uren van 24 : 00 uur tot 06 : 00 uur;
 • Reiskostenvergoeding tot 30 km (€ 0,19 per km).Wie ben jij?Jij bent verantwoordelijk want jij wil net zoals jouw collega'
 • s ervoor zorgen dat alle pakketten op tijd de deur uit gaan. Hiervoor heb je aardig wat spierballen nodig om te laden en te lossen.

  Bij deze functie moet je wel nauwkeurig en gericht te werk te gaan zodat er geen fout gemaakt worden. Kort samengevat ben jij : -

  Verantwoordelijk en nauwkeurig;- Fysiek sterk;- Bereid om in de avond / nachturen te werken;- In staat om via eigen vervoer DPD te bereiken.

  Hoe ziet je werkomgeving eruit?Als vooraanstaande, Europese aanbieder, is DPD een eersteklas pakketdienst met producten en services voor alle aspecten van de binnen-

  en buitenlandse pakketverzendingEnthousiast over deze vacature als magazijnmedewerker? Solliciteer direct of neem contact met ons op via 076-

  5211818 of via centraal.recruitment.zuid tempo-team.nl. Ook kun je ons een Whatsappje sturen op 0612090946. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier