Landmeter/uitzetter
Eminent
Bussum, NL
11 uur geleden
source : Bouwvacatures

Als landmeter / maatvoerder ga je samen met je assistent verschillende soorten metingen uitvoeren variërend van landmeetkundige metingen tot uitzetten en maatvoeren.

Je fungeert als aanspreekpunt voor de uitvoering en opdrachtgever. Naast de meetwerkzaamheden op locatie zul je betrokken worden bij de verwerking van de gegevens op kantoor.

Takenpakket maatvoerder / landmeter :

 • Verkrijgen van meetpunten, zet deze tijdig uit in richting en hoogte en controleert de uitgezette punten.- Verstrekken meetgegevens aan het projectteam
 • Het verrichten van inmetingen m.b.v. GPS
 • Het verrichten van landmeetkundige werkzaamheden, zoals het inmeten van topografie
 • Rapporteren geconstateerde afwijkingingen van de besteksmaatvoering en meetgegevens
 • Instrueren uitvoering m.b.t. maatvoering
 • Het verrichten van waterpassingen
 • Het inmeten van profielen
 • Verwerken van gegevens in AutoCad en / of Microstation
 • Interesse? Neem contact op met Lars van Schooten, 06 - 41 60 77 70, l.vanschooten eminentgroep.nl

  Functieeisen

  Om succesvol te zijn in deze rol als landmeter heb je een aantal jaar relevante werkervaring, dit kan assistent landmeter maar bijvoorbeeld ook als (assistent)uitvoerder.

  Bij voorkeur heb je opleiding in de richting landmeten / geodesie gevolgd. Je bent in het bezit van een rijbewijs, flexibel en niet te beroerd om indien nodig een uurtje langer door te gaan.

  Bedrijfsomschrijving

  De organisatie kenmerkt zich door een open cultuur, met persoonlijke aandacht voor zowel haar klanten als haar medewerkers.

  Door een unieke samenstelling van kennis en ervaring in verschillende disciplines worden krachten gebundeld en indrukwekkende projecten gerealiseerd in onder meer de infrastructuur, procesindustrie en automation.

  Binnen de organisatie is volop ruimte voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling van de medewerkers. De organisatie typeert zich door een professionele aanpak met jeugdige en informele sfeer.

  Met een platte organsatiestructuur is er weinig afstand tussen de collega's en kent men elkaar.

  Arbeidsvoorwaarden

  Geboden wordt een marktconform salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.Een auto, mobiele telefoon en laptop behoren tot de mogelijkheden evenals collectieve regelingen, een studieregeling, etc.

  Daarnaast is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, doorgroeimogelijkheden, veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier