Schilder Onderhoud
Constructif
Dordrecht, Zuid-Holland, NL
5 dagen geleden

SCHILDER ONDERHOUD

Als Schilder Onderhoud versta jij je vak en haal jij veel voldoening uit een strak en fris geschilderd gebouw. Dit heb je niet alleen gerealiseerd, maar samen met een gemotiveerd en professioneel team! Jij weet als geen ander hoe je de verschillende werkzaamheden uitvoert zonder dat de bewoners overlast ervaren.

Bij Constructif kom jij te werken in een team van ongeveer 4 tot 8 schilders. Samen voeren jullie de werkzaamheden uit aan bestaande woningen en kijk je kritisch naar het geleverde werk.

Je schildert deuren en kozijnen van eengezinswoningen, appartementen en flatgebouwen. Jou ontgaat geen enkel detail en vergeet hierdoor ook niet de onderkant van een kozijn.

Jouw bouwstenen

Lever jij technisch goed vakwerk, kan je zowel zelfstandig als in teamverband werken en ben je flexibel? Dan heb je in ieder geval de karaktereigenschappen die we zoeken.

Jouw fundering staat echt als een huis als je daarnaast beschikt over :

 • In het bezit van een diploma gezel schilder (BBL of BOL) of vergelijkbaar;
 • Aantoonbaar ervaring als Schilder;
 • In het bezit bent van een VCA certificering of bereid om deze te behalen;
 • Tijdens het schilderen vind je het leuk als de bewoners contact met je opnemen. Mocht er zich een situatie voordoen die niet zoals gepland gaat, blijf je rustig en vriendelijk tegen de bewoners;
 • Jij bent fulltime (37,5 uur) per week beschikbaar;
 • Woonachtig in regio Drechtsteden / Rotterdam.
 • Jouw tweede thuis

  Het is minstens net zo belangrijk dat jij je thuis voelt bij ons. Dit kun je verwachten :

 • Afwisselende werkzaamheden bij uitdagende projecten;
 • Fijne en gedreven collega’s om mee samen te werken;
 • Onze medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal. Om deze reden willen wij jou graag een passend salarisvoorstel aanbieden aan de hand van jouw kennis en kunde;
 • Goed pensioen via het BPF-schilder pensioenfonds en overige branchegerichte CAO-voorzieningen;
 • Diverse opleidingsmogelijkheden die bij jouw persoonlijke ontwikkeling passen.
 • Over Constructif

  Vanuit ons hoofdkantoor in Dordrecht en vestigingen in Rotterdam, Zoetermeer, Den Bosch en Amsterdam creëren we als totaalontzorger meerwaarde tijdens de hele levenscyclus van een gebouw of woning.

  Of het nu gaat om ontwikkeling, realisatie of onderhoud : wij zijn de betrouwbare partner die oog heeft voor duurzaamheid en circulaire oplossingen.

  Daarbij stellen we altijd mensen centraal. Zij maken van een gebouw tenslotte meer dan een verzameling stenen. Constructif (ver)bouwen is meedenken, vooruitdenken en verantwoordelijkheid nemen.

  Investeren in mensen en zo bruggen slaan. Luisteren naar verschillende partijen en ontdekken wat hen bindt. Samen duurzaam bouwen aan tevredenheid!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier