Betonmixer C Chauffeur Oosterhout
Logistic Force
Oosterhout, NL
5 dagen geleden
 • Locatie : Oosterhout
 • Opleidingsniveau : lbo,mbo
 • Type : Fulltimer
 • Wil jij aan de slag als betonmixer chauffeur? Lees dan snel verder om meer te weten te komen!

  Wat ga je doen?

  De klanten in de omgeving Etten-Leur en Breda voorzien van Beton. Denk hierbij aan grote bouwputten, maar ook aan het leveren van beton bij particulieren.

  Het werk vindt overdag plaats, dus je bent altijd voor het eten thuis. Daarnaast kom je veel bij klanten, je bent dus het visite kaartje van het bedrijf!

  Wat moet je in huis hebben?

  Passie voor je vak, want rijden is fijn! Je hebt liefde voor de weg én voor de wagen waar je in rijdt. Je wordt blij van de klanten die je elke dag weer van hun beton voorziet.

  Ook belangrijk : je bent toe aan een bedrijf dat je serieus neemt en je chauffeurstalent op waarde schat. Een bedrijf dat transport 'er niet een beetje bij doet', maar 'geboren' is om te rijden. Net als jij!

  Wat neem je mee?

 • Je rijbewijs C natuurlijk, inclusief code 95 en bestuurderskaart hebt
 • Affiniteit met transport en de bouw is van toepassing bij deze vacature.
 • Enthousiasme : Je rijdt graag en vaak.
 • Hoe we je terugbetalen?

  Op 1.001 manieren. Te beginnen met een salaris volgens de CAO beroepsgoederenvervoer. Maar misschien nog wel belangrijker, zijn de 'extraatjes'.

  Zoals persoonlijke aandacht en oprechte waardering. Bovendien denken we niet alleen mee over jouw ontwikkeling, maar investeren we er ook in.

  Denk aan de code 95 nascholing. En ben je super gemotiveerd? Je zou niet de eerste chauffeur zijn die rijbewijzen bij Logistic Force behaalt! Als jij ambities hebt, helpen we je dus letterlijk op weg.

  Het bewijs? 1 op de 3 Logistic Force chauffeurs gaat uiteindelijk direct bij de opdrachtgever aan de slag. Een win-win voor iedereen.

  En een win-win waar we trots op zijn!

  Wij werken met veel plezier bij Logistic force

  Word jij onze nieuwe collega?

  Enthousiast geworden?

  Reageer direct!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier