Verzorgende 3IG, intramuraal of thuiszorg, regio Nijmegen
ZorgdesQ
Nijmegen, NL
1 dag geleden

Bedrijfsprofiel

Deze kleinschalige zorgorganisatie biedt zorg- en welzijnsdiensten aan op verschillende locaties en levert thuiszorg in de wijk.

Het betreft een dynamische organisatie die zich richt op welzijn, wonen en zorg van veelal oudere cliënten die ervoor kiezen om hun vragen door de organisatie te laten beantwoorden.

Door de passie van goed leven willen ze graag meer bieden en daarom zorgen ze ervoor om alle ruimte en mogelijkheden te geven aan cliënten, medewerkers en vrijwilligers om dat goed leven persoonlijk in te vullen.

Functieprofiel :

Voor de regio Nijmegen zijn wij op zoek naar een enthousiaste verzorgende 3IG die aan de slag wil voor een langere periode.

Afhankelijk van jouw voorkeur kan dit zowel met PG cliënten als somatische cliënten. Werk jij toch liever in de thuiszorg?

Dat is bij deze opdrachtgever ook mogelijk!

Als verzorgende 3IG voer je veel verschillende taken uit. Je zorgt ervoor dat de cliënt de juiste zorg krijgt conform het cliëntendossier en dat de zorg rondom de cliënt is gecoördineerd.

Daarnaast ben je samen met de verpleegkundige verantwoordelijk voor de methodische voortgang van het cliëntendossier, lever je een actieve bijdrage in besprekingen en draag je zorg voor een adequate administratie.

Functie-eisen :

 • Je hebt een mbo-diploma verzorgende niveau 3
 • Je bent in het bezit van Verklaring Omtrent Gedrag, of kunt deze aanvragen
 • Je bent zelfstandig en hebt een goed verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je beschikt over sociale vaardigheden
 • Je bent oplettend en betrouwbaar
 • Daarnaast heb je geduld, doorzettingsvermogen en werk je hygiënisch, ordelijk en systematisch
 • Mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden zijn vereist
 • Aanbod :

  Wat maakt het werken met zorgdesQ zo leuk en aantrekkelijk voor jou? Bij ons sta jij als persoon centraal want jij hoort bij ons team en we zijn er altijd voor je! Dat merk je door het persoonlijke contact en oprechte interesse in wie jij bent en wat jou bezig houdt.

  Daarnaast geven we elkaar de ruimte om elkaar en elkaars belangen te begrijpen, deze ruimte ontstaat door tijd en aandacht.

  Want wat je aandacht geeft groeit. En wie weet hoe groot je wordt. Dus of je nu op zoek bent naar een vaste baan, flexibel werken of een tijdelijke opdracht, wij helpen je hiermee graag verder of je nu als ZZP'er wil werken of in (flexibele) loondienst.

  Daarnaast mag je van ons verwachten dat we met je meedenken, begeleiding en (bij)scholing bieden als je dat nodig hebt.

  We bieden aan ZZP'ers :

 • goede tarieven waarbij je, bij onregelmatig werken, ook nog eens onregelmatigheidstoeslagen ontvangt (conform CAO).
 • Voor medewerkers in (flexibele) loondienst hanteren we :

 • indien mogelijk een z.g. krapte-toeslag boven op je uurloon.
 • onregelmatigheidstoeslagen (conform CAO) bij onregelmatig werken.
 • een goede reiskostenvergoeding.
 • een opbouw van je pensioen, vakantiegeld en verlofdagen.
 • We vinden dat we goed voor onze mensen moeten zorgen, en dat doen we ook!

  Over ons : zorgdesQ is actief in de arbeidsbemiddeling van medewerkers en ZZP’ers bij organisaties in de zorgsector. Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar.

  Naast het maken van de juiste match en het verbinden van zorg professionals aan zorgorganisaties, begeleiden wij onze kandidaten zodat zij met plezier en passie naar het werk gaan.

  Vanuit ons kantoor in Oss zijn wij werkzaam in de hele regio Noord Brabant, Gelderland en Noord Limburg.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier