Inspecteur ET, locatie Nieuwegein
ENGIE
Nieuwegein , Utrecht, Netherlands
6 dagen geleden

Wil jij met jouw kennis en kunde op het gebied van elektrotechniek de installaties van onze klanten veilig en betrouwbaar houden?

Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Functieomschrijving Als inspecteur elektrotechnische installaties ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van elektrotechnische veiligheidsinspecties aan bestaande- en nieuwe installaties bij onze klanten.

Het werkgebied richt zich met name op utiliteit, ziekenhuizen en lichte industrie waarbij je naast standaard elektrotechnische installaties eventueel ook noodverlichtingsinstallaties, medisch gebruikte ruimtes, bliksembeveiligingsinstallaties en elektrische arbeidsmiddelen inspecteert.

Je bereidt de inspectiewerkzaamheden voor op basis van met de klant overeengekomen doelstellingen en voert de inspectiewerkzaamheden vervolgens zelfstandig uit.

Na afloop rapporteer je je bevindingen aan de klant met behulp van onze inspectiesoftware. De diversiteit van ons klantenbestand vraagt van jou als inspecteur een breed kennisniveau, flexibiliteit en een groot oplossend vermogen. Functie-eisen

 • MBO WEB 4 opleiding afgerond (richting Elektrotechniek)
 • Opleiding tot inspecteur laagspanningsinstallaties
 • Minimaal 3 jaar ervaring als inspecteur
 • Kennis van NEN 3140 en NEN1010
 • Kennis van thermografie is een pré
 • Kennis van inspectie noodverlichting is een pré
 • Kennis van inspectie medische ruimtes is een pré
 • Competenties

 • Goed analyserend vermogen
 • Proactief
 • Creatief en vakkundig
 • Probleemoplosser
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Wat bieden wij je Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde ENGIE concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

  Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Gezien je functie horen daar een laptop, telefoon, en een leaseauto bij.

  Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten.

  En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé goed in balans houden.

  Bedrijfsinformatie ENGIE Nederland valt onder de ENGIE groep, met wereldwijd 154.950 medewerkers en actief binnen 70 landen.

  Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. We zijn koploper in de energietransitie en streven ernaar om klimaatverandering tegen te gaan en zorg te dragen voor verantwoord gebruik van de beschikbare resources.

  ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen.

  Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten. ENGIE Technical Inspections & Solutions (TIS) is een regionaal gesitueerde afdeling met landelijke dekking.

  De afdeling draagt zorg voor inbedrijfstelling, inspectie, onderhoud, beheer en storingen aan alle elektro-, gas-, en drinkwaterinstallaties.

  Onze klantenkring is zeer divers, van ziekenhuizen tot petrochemische fabrieken en van netbeheerders tot datacenters. Bij ENGIE beperken wij ons niet tot één specifieke installatie van een klant maar kunnen we desgewenst alle technische installaties bij een klant realiseren en onderhouden.

  Dit vraagt een brede blik van onze medewerkers, maar zorgt er tegelijk voor dat geen werkdag hetzelfde is. Bij ENGIE in het algemeen, maar op de afdeling TIS in het bijzonder is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen.

  Wij zetten onze specialisten graag in hun kracht in. Dit betekent dat je soms een stukje moet reizen voor een klus waar jij je uitdaging in vindt.

  Contactinformatie Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de onderstaande button 'solliciteren'. Vul het online sollicitatieformulier zo volledig mogelijk in en vergeet niet je CV mee te sturen.

  Heb je nog (inhoudelijke) vragen over deze functie? Neem dan contact op met Rijk van der Linden via 06-82225307 of via mail rijk.

  van.der.linden engie.com. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Staff

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier