Medewerker Huishouding 6-16 uur
AxionContinu
Utrecht, NL
3 dagen geleden

Opererend vanuit woonzorgcentrum Mariënstein in IJsselstein helpt ons team ouderen die nog thuis wonen met interieurverzorging, lichamelijke verzorging, verpleging en / of begeleiding.

Hiermee wordt de stap naar woonzorgcentrum voorkomen of uitgesteld.

Het team bestaat uit zeer gedreven medewerkers. Er wordt gestreefd om zoveel mogelijk zorg op maat te bieden waarbij rekening wordt gehouden met de thuissituatie en de wensen van onze cliënten.

Arbeidsvoorwaarden : Wij bieden

Wij bieden

 • Onze arbeidsvoorwaarden en salaris zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (Functieschaal Hulp bij huishouding)
 • Wij bieden jou een startsalaris van 10,76 tot 11,30 euro per uur met verdere doorgroeimogelijkheden in salaris tot 13,45 euro bruto per uur
 • Naast het maandelijks salaris ontvang je bij een contract jaarlijks in mei vakantiegeld (8% van jouw jaarsalaris) en in november een eindejaarsuitkering (7,4% van jouw jaarsalaris)
 • Een pensioenregeling ondergebracht bij het Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn (PFZW)
 • Aantrekkelijke korting op verzekeringen bij Centraal Beheer
 • Een standaardvergoeding voor reiskosten voor woon-werkverkeer conform de CAO, vanaf een bepaalde reisafstand en een fietsvergoeding per werkdag voor medewerkers in de thuiszor
 • En? wij verrassen je regelmatig met iets leuks!
 • Voor deze functie is het belangrijk dat je binnen een straal van 5 km rond IJsselstein woont. Kandidaten uit Utrecht kunnen helaas niet op deze vacature reageren.

  Interesse?

  Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geraakt en voldoe jij aan de bovenstaande functie-eisen? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren.

  Dit kan heel eenvoudig door enkele vragen te beantwoorden op ons online sollicitatieformulier. Klik hiervoor op Solliciteer nu!

  Wil je meer weten over deze functie, neem dan contact op via : 030 ? 282 22 88.

  AxionContinu. Optimisten in de zorg.

  Acquistie voor deze vacature stellen wij niet op prijs.

  Functie eisen : De functie

  De functie

  Je hebt plezier in huishoudelijk schoonmaakwerk. Je biedt als medewerker huishouding hulp in de huishouding aan cliënten die niet meer in staat zijn om dit zelf te doen.

  Je vindt het gezellig om een gesprekje te voeren met de cliënten. Daarnaast kun je goed bepalen wat er per week in huis moet gebeuren en luister je naar wat de cliënt van je vraagt.

  Tevens heb je een belangrijke signaleringsfunctie voor het welzijn van de cliënt. Je vindt het geen probleem om met je eigen vervoer naar de cliënt voor thuishulp te gaan.

  Functie-eisen

  We verwachten van jou dat je ervaring hebt met schoonmaken, netjes en zorgvuldig bent en goed overweg kunt met onze (oudere) cliënten.

  We gaan er van uit dat je kunt inspelen op steeds veranderende situaties.

  Daarnaast vragen wij :

 • Goede sociale vaardigheden
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Werktijden variëren van ma t / m vr. tussen 09.00 en 14.00 uur (voornamelijk ochtenden) en worden in overleg met jou gepland.

  Wij kunnen jou een contract tussen de 6 en 16 uur bieden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier