Tandartsassistent(e) / Verpleegkundige MKA
Viecuri
Venlo, Netherlands
3 dagen geleden

Dit wordt je nieuwe baan

Als Tandartsassistent(e) / Verpleegkundige Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie (MKA) heb je een afwisselende en dynamische functie.

Je verricht o.a. voorbereidende taken ten behoeve van de patiëntbehandeling; je assisteert bij patiëntbehandeling en verricht nazorg ten behoeve van het welzijn van de patiënt.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het vervaardigen van röntgen en ben je mede verantwoordelijk voor het beheer en hygiënisch onderhoud van het instrumentarium en het interieur van de behandelkamers.

Tot slot verricht je administratieve taken ter voorbereiding, ondersteuning en afhandeling van de spreekuren, inclusief patiëntenplanning, telefoonafhandeling, correspondentie en post verwerking.

Welkom in het team

De medewerkers van de afdeling MKA vormen een dynamisch en innovatief team bestaande uit meerdere specialisten en twaalftal assistenten.

Voor zwangerschapsverlof van één van deze assistenten zijn wij op zoek naar een ervaren vervanger.

De polikliniek MKA richt zich onder andere op dento-alveolaire chirurgie, craniomandibulaire dysfunctie, implantologie en reconstructieve chirurgie.

Jaarlijks bezoeken meer dan vijfduizend patiënten de afdeling. De polikliniek hecht veel waarde aan het samen met verwijzers vormen van kwalitatief goede zorg, afgestemd op iedere bezoeker

Wat breng je mee?

Jij bent een enthousiaste en deskundige tandartsassistent(e) in het bezit van een diploma tandartsassistent op mbo niveau, hebt een vergelijkbare opleiding gevolgd of je bent een gediplomeerd verpleegkundige.

Je hebt uitgebreide kennis betreffende het vakgebied mond, kaak- en aangezichtsziekten en inzicht in de uitgevoerde behandelingen en kunt daarbij handelend optreden in afwijkende situaties.

Je houdt je vakkennis graag op peil door het volgen van ontwikkelingen en bij- en nascholing. Daarnaast heb je kennis en ervaring op het gebied van stralingshygiëne (niveau 5b) en lokale anesthesie.

Je voert de werkzaamheden zelfstandig uit volgens de richtlijnen, procedures en protocollen, binnen de door de medisch specialist en ziekenhuis gestelde kaders.

Dagelijkse problemen los je zelfstandig op, waarbij je zelf de prioriteiten bepaald. Uiteraard kun je altijd terugvallen op de teamleider of de specialist.

Verder beschik je over :
 • flexibiliteit
 • empathie
 • overredingskracht
 • geduld met een dienstverlenende instelling
 • goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid
 • Je bent in staat de patiënt gerust te stellen en te overtuigen in geval van een mogelijk pijnlijke of bezwaarlijk onderzoek en / of behandeling.
 • Tot slot werk je in teams met steeds wisselende samenstellingen, hierbij is het noodzakelijk dat je goed met feedback om kunt gaan en goed kunt luisteren om daarbij samen met je collega's te streven naar een optimale klantgerichtheid

  We hebben je veel te bieden

  Je ontvangt een tijdelijk contract t / m 31 juni 2020. Salariëring geschiedt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, volgens FWG 40 tot een maximum van € 2.

  797,- bruto per maand op basis van 36 uur. Daarnaast bieden wij 8,33% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33% en is er binnen VieCuri een uitgebreid pakket aan flexibele arbeidsvoorwaarden genaamd FlexieCuri ontwikkeld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier