accountmanager cybercrime Publiek-Private Samenwerking
Politie
Amsterdam, NL
6 dagen geleden

Wat ga je doen?

Een effectieve bestrijding van cybercrime is alleen mogelijk in nauwe samenwerking met publiek-private partners. Om veiligheidsproblemen aan te kunnen pakken worden slimme samenwerkingsverbanden gevormd.

Als accountmanager cybercrime PPS bouw je nieuwe netwerken op buiten de eigen organisatie of benut je bestaande netwerken ten behoeve van de vorming van nieuwe publiek-

private samenwerkingsverbanden. Het gaat hierbij om een projectmatige insteek waarbij de politie als een betrouwbare partner samenwerkingsverbanden opbouwt en zo uitvoering geeft aan PPS projecten.

Als bruggenbouwer breng je mensen met verschillende achtergronden en belangen bij elkaar. Je spreekt met techneuten, beslissers, academici, overheidsfunctionarissen en mensen uit het bedrijfsleven.

Daarnaast neem je deel aan verschillende multidisciplinaire projecten waarbij je ook dikwijls als projectleider fungeert.

Hierbij is het jouw taak om de juiste mensen bij elkaar te brengen en te motiveren, doelstellingen te bepalen en te bewaken.

Je verdiept je graag in het opsporingsproces, stelt behoeften vast, zoekt actief naar nieuwe mogelijkheden en komt met vernieuwende ideeën die toepasbaar zijn in de politiepraktijk.

Je overziet het werkveld en komt daardoor tot verbanden en nieuwe inzichten die de aanpak van cybercrime verder vooruit helpen.

Waar ga je werken?

Je gaat werken bij het cybercrimeteam van Eenheid Amsterdam. Door de intensivering van de aanpak van cybercrime worden de huidige cybercrimeteams uitgebreid met extra formatie.

De cybercrimecrime teams zijn multidisciplinaire teams, rechercheurs en specialisten, die zich gezamenlijk richten op vooral de georganiseerde nationale-

en internationale cybercrime. Het cybercrimeteam is een operationeel opsporingsteam dat zelfstandig volledige onderzoeken draait.

De onderzoeken richten zich onder andere op Phishing, Ransomware, BEC-fraude of DDoS aanvallen. Dit wordt gedaan door middel van opsporingsonderzoeken, maar ook het aan de voorkant, veelal samen met partners, verstoren of stoppen van criminele processen.

Wie ben jij?

Jij bent een bruggenbouwer, verbinder en netwerker tegelijk. Je bent als geen ander in staat mensen met verschillende belangen en achtergronden bij elkaar te brengen.

Jouw sterke communicatieve vaardigheden komen hierbij goed van pas. Bovendien ben je in staat om anderen te motiveren en enthousiasmeren om in een samenwerkingsverband op te trekken.

Je bent een professionele en betrouwbare vertegenwoordiger van het cybercrimeteam. Je zoekt actief naar nieuwe mogelijkheden en beschikt over een brede algemene ontwikkeling en interesse.

Je hebt een brede kijk op en kennis van digitale ontwikkelingen. Daardoor overzie je het werkveld en kom je proactief met nieuwe inzichten.

Je bent onderzoekend en creatief en door je enthousiasme en vakkundigheid ben je in staat te bouwen en te creëren. Je werkt goed samen, maar bent ook in staat zelfstandig adviezen uit te brengen.

Daarnaast beschik je over :

 • een hbo-diploma bij voorkeur op het gebied van IT;
 • affiniteit met techniek en cybercrime;
 • ruime meerjarige ervaring (minimaal 4 jaar) in het vakgebied;
 • een rijbewijs B;
 • goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift.
 • Wat wij bieden

  De standplaats is Amsterdam. Er is ruimte voor 1 fte.

  Om deze functie goed uit te kunnen voeren volg je aan de Politieacademie de opleiding voor specifieke inzetbaarheid met eventueel aansluitend een voor de functie benodigd aanvullend opleidingsprogramma.

  Tijdens deze verkorte politieopleiding word je tijdelijk aangesteld als ambtenaar in opleiding. Na het voltooien van de opleiding bieden we je een tijdelijke aanstelling aan, waarbij een proeftijd van één jaar van toepassing is.

  Na deze proeftijd volgt zo snel mogelijk een vaste aanstelling.

  Verder kun je het volgende van ons verwachten :

 • een bruto maandsalaris van minimaal € 3.410,- en maximaal € 5.090,- (schaal 11 Bbp) op basis van een 36-urige werkweek;
 • 8% vakantie- en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • goede pensioenregeling en betaald ouderschapsverlof (.
 • De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is , werkterrein digitale expertise.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier