SAP S/4 FICO Specialist
ENEXIS GROEP
Den Bosch
9 uur geleden

Bedrijfsinformatie

De SAP FICO specialist is werkzaam binnen het team ICT Staven, onderdeel van het ICT domein Marktfacilitering, Staven en Project Management Bureau.

ICT Staven is verantwoordelijk voor de ICT dienstverlening voor de Stafdiensten van Enexis. Het team van ca. 30 collega's, bestaat uit functioneel beheerders, informatieanalisten / specialisten, consultants en architecten, die samen het beheer, de optimalisatie en de innovatie van de informatievoorziening voor de Stafdiensten verzorgen.

Het SAP domein, waaronder SAP S / 4 HANA en SuccesFactors, maar ook add-ons en aanpalende specifieke ICT oplossingen zijn onderdeel van het diverse werkgebied.

In het streven naar optimale waarde creatie versterkt Enexis business en IT aligment, door invoering van SAFe / Agile.

Arbeidsvoorwaarden

In ruil voor jouw energie, zorgt Enexis goed voor je. Dit mag je verwachten :

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 4.108,- en € 5.869,- op basis van 40 uur per week. Dit is inclusief 10% persoonlijk budget en 10,7% dertiende maand.
 • Je kunt deze budgetten flexibel inzetten, bijvoorbeeld voor extra verlofdagen.

 • 8% vakantiegeld over je bruto jaarsalaris.
 • We dragen 70% bij aan je ABP Keuzepensioen.
 • De mogelijkheid om je werkweek flexibel in te delen. We vinden een goede balans tussen werk en privé namelijk belangrijk.
 • Dus als je 's ochtends eerst de kinderen naar school wilt brengen of nog een rondje sportschool wilt doen, helemaal prima.

 • Een jaarlijks vitaliteitsbudget van € 500,-. Bijvoorbeeld voor een sportabonnement of advies van een voedingscoach.
 • Een kilometervergoeding en een mobiliteitskaart met een 1e klas ov-abonnement.
 • Alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Dat is voor ons namelijk een topprioriteit. Dus wil je een opleiding of cursus volgen, dan is de kans groot dat we de kosten voor onze rekening nemen.
 • Zijn wij een match?

  We investeren graag in duurzame relaties. Om zeker te zijn van een goede match, voeren we daarom een screening uit. Deze verschilt per functie en kan bestaan uit : een assessment en het opvragen van referenties en een verklaring omtrent gedrag (VOG).

  Tijdens je sollicitatiegesprek vertellen we je precies waar de screening in jouw geval uit bestaat.

  Let op : vanwege onze veiligheidsvoorschriften is het bij al onze functies verplicht om Nederlands taalniveau C1 te lezen, spreken en schrijven.

  Sollicitatieprocedure

  Wanneer je solliciteert ontvang je per e-mail meer informatie over hoe de procedure eruit ziet.

  Interesse? Solliciteer direct via de solliciteer-button. Vragen?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier