Teamleider Logistiek
Olympia
NIEUWEGEIN, NL
1 dag geleden

Bedrijfsomschrijving

Bij een grote logistieke onderneming gevestigd in Nieuwegein waar ruim 150 medewerkers werken. Dit bedrijf werkt samen met een aantal toonaangevende webshops en dat maakt ook dat de werkzaamheden zeer divers zijn.

Onze opdrachtgever is op zoek naar een teamleider voor de ontvangstafdeling bestaande uit ongeveer 10 tot 20 magazijnmedewerkers.

In deze functie rapporteer je aan de operations manager.

Functieomschrijving

Ben jij een logistiek talent die energie haalt uit het motiveren van anderen én verbeteren van processen? Dan zoekt dit leuke bedrijf jou!

In deze leidinggevende rol stuur je 3 assistent teamleiders aan om er zo samen met hen voor te zorgen dat alles op de afdeling ontvangst soepeltjes verloopt.

Op deze afdeling begint het logistieke proces en worden alle binnengekomen goederen gecontroleerd, gesorteerd en alle informatie administratief verwerkt.

Hierna wordt ervoor gezorgd dat het op de juiste picklocatie terecht komt.

Aan jou de taak om de logistieke werkzaamheden te verdelen binnen de afdeling maar ook :

 • Vraagbaak voor medewerkers, accountmanagers, directieleden maar ook klanten;
 • Aansturen van de assistent teamleiders;
 • Nieuwe medewerkers en assistent teamleiders trainen en begeleiden;
 • Verzuimgesprekken voeren;
 • Meedenken in procesverbetering en eventueel nieuwe ideeën implementeren;
 • Actief deelnemen tijdens het kwaliteitsoverleg.
 • De werktijden zijn normaliter gewoon van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur maar dit bedrijf is tijdens drukke periodes 24 / 7 open.

  Het kan dan voor komen dat je moet bijspringen in de avonddienst tot 22.15 uur of in het weekend. Ondanks dat het incidenteel is wordt er wel van je verwacht dat je wel flexibel bent qua werktijden en -dagen.

  Functie-eisen

  Voor deze fulltime functie zoeken wij iemand die ervaring heeft in een leidinggevende rol binnen de logistiek. Daarnaast heb of ben je :

 • Een positieve instelling en communicatief vaardig;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal goed zowel in woord als geschrift;
 • Minimaal een MBO4 werk- en denkniveau;
 • Minimaal twee jaar ervaring in een logistieke functie zoals bijvoorbeeld als teamleider, ass. teamleider, warehouse operator, voorman of meewerkend voorman;
 • Woonachtig in de directe omgeving van Vianen, Utrecht, Nieuwegein of Houten.
 • Daarnaast ben je flexibel ingesteld, beschik je over een kritische blik maar ben je ook uitermate positief en enthousiast.

  Met jouw gezellige instelling zorg je voor een goede werksfeer en creëer je een leuke werkplek voor jezelf en anderen.

  Omschrijf ik jou? Reageer dan snel want dan kan je misschien al snel aan de slag.

  Arbeidsvoorwaarden

  Een volgende stap in je carrière! Onze opdrachtgever biedt een salaris wat ligt tussen de € 2000,- en € 3000,- en volledig afhankelijk is van je leeftijd én kennis.

  Reiskosten worden uiteraard ook vergoed á € 0,19 per kilometer. Het betreft een fulltime functie voor 40 uur per week waarbij je de eerste periode op uitzendbasis aan de slag gaat waarna je een contract voor bepaalde tijd aangeboden krijgt.

  Ook zijn er diverse mogelijkheden om jezelf intern te ontwikkelen d.m.v. trainingen of opleidingen.

  Wanneer je komt werken via Olympia bouw je, naast het afgesproken uurloon, ruim 10% van je salaris op voor vakantie uren die je in overleg met de opdrachtgever op kan nemen.

  Daarnaast heb je recht op 8% vakantiegeld en ontvang je een feestdagenvergoeding conform cao. Boven alles kun je rekenen op een persoonlijke, betrokken begeleiding van de vestigingsmedewerkers van Olympia Nieuwegein ook nadat je uit dienst bent.

  Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan.

  We maken graag kennis met je.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier