Monteur werktuigen en machines
Recruitnow
Schiphol, Nederland
7 dagen geleden

De onafhankelijke dochtermaatschappij van een vliegtuigmaatschappij op Schiphol zoekt met spoed naar jou! Deze werkgever is specialist in alle aspecten van ground support equipment.

Zij zorgen voor het onderhoud en de reparaties van al het rijdend materieel op Schiphol.Het is een onmisbare schakel in de logistieke processen van alle luchthavens.

Hun aanpak bestaat uit het realiseren van zo laag mogelijke operationele kosten op basis van een maximale beschikbaarheid, kwaliteit en gebruik van het materieel.

Je dag bestaat uit het inspecteren van het voertuig (visueel en met behulp van een taakkaart). Je controleert het voertuig met behulp van een inspectielijst en spoort eventuele storingen op.

Je bestelt vervolgens de benodigde materialen en / of onderdelen bij de magazijnbalie en gaat vervolgens je handen uit de mouwen steken.

Je vervangt of repareert het onderdeel (zonder de voertuigdocumentatie en veiligheidsvoorschriften uit het oog te verliezen, natuurlijk) en voert daarna de eindcontrole uit.

Klaar! Voertuig kan weer verder. Op naar de volgende! Maar eerst een bakkie koffie natuurlijk.Bij deze werkgever zit jij de komende paar jaar wel goed.

Mis je nog een certificaat, geen probleem! Randstad schiet hierbij te hulp.Is je interesse gewekt?Solliciteer via de knop, of stuur mij je CV naomi.

van.paassen nl.randstad.comUiteraard mag je mij ook bellen, sms’en en / of whatsappen als je meer vragen hebt 0630571369Twijfel je of je geschikt bent?

Geen zorgen! We hebben nog meer leuke banen! In ons netwerk van ruim 500 bedrijven moet dit vast goed komen.Wij willen graag investeren in de groei van onze werknemers.

Samen met jou kunnen we een ontwikkelingsplan opstellen. Dit kan bestaan uit het behalen van extra certificaten of een BBL-

traject via de Randstad Vakschool.Wie weet tot snel!Kijkje op Schiphol? : https : / / www.youtube.com / watch?v XAazOdKDbsU Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier