Jurist bouwrecht
DAS Rechtsbijstand
Groningen, Netherlands
3 dagen geleden
source : Experteer

Wij zijn voor ons kantoor in Groningen per direct op zoek naar een Jurist bouwrecht. Samen werken aan onze toekomst? We komen graag met je in contact.

Dit ga je doen als jurist bouwrechtAls jurist bouwrecht help je zowel particulier als zakelijk verzekerde klanten in geschillen die verband houden met de bouw in de ruimste zin van het woord.

Denk hierbij aan geschillen over meer- / minderwerk, opleverings- en verborgen gebreken, een te late oplevering, of geschillen tussen een hoofdaannemer en een onderaannemer over aansprakelijkheid of facturatie.

Je gaat regelmatig op pad om bij de klant te kijken. Ook het voeren van procedures maakt hiervan onderdeel uit, bij de gewone civiele rechter of de Raad van Arbitrage voor de Bouw.

Waar kom je terecht?Je komt terecht in één van de juridische teams in Groningen. Het team bestaat ongeveer uit 10 juristen en een teamleider.

Het is een hecht en gemotiveerd team. We vinden het belangrijk om leuke activiteiten met elkaar te ondernemen. We werken samen, zijn enthousiast en helpen elkaar waar nodig.

Ontwikkeling, coaching en gezelligheid staat voorop. Je wordt aangestuurd door de teamleiders.DAS wordt verder gekenmerkt door het mensgerichte karakter en collegialiteit.

De cultuur is uit te drukken in de volgende waarden : menselijk, slim, open, betrokken en optimistisch. Jouw werkplek in Groningen is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

Vanaf het station Europapark is het slechts 5 minuten lopen en er is parkeergelegenheid voor de auto.Must HaveEen afgeronde WO studie RechtenMinimaal 3 jaar werkervaring als jurist op het gebied van BouwrechtKlantgerichtProceservaringFlexibel maar vooral ook stressbestendigJe denkt oplossingsgericht en beschikt over analytisch vermogenNice to HaveErvaring met juridische dienstverleningOns aanbodEen marktconform salarisEen 38-urige werkweek, 8% vakantiegeld en een 13e maand25 vakantiedagen op fulltime basis en de mogelijkheid tot het opbouwen van spaarurenCollectieve verzekering voor zorg- en inkomen en een pensioenregelingJezelf blijven ontwikkelen met een ruim aanbod aan online trainingen via GoodhabitzDe mogelijkheid om gebruik te maken van de collectieve regeling bedrijfsfitnessLocatieGroningenAantal uur38VakgebiedJuridischOpleidingsniveauWOCarrièreniveauProfessional

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier